Μεϊμαράκης κατά Τσίπρα: Χιλιάδες πολίτες κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη τους κατοικία

Μεϊμαράκης κατά Τσίπρα για πλειστηριασμούς: Χιλιάδες πολίτες κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη τους κατοικία
sooc

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης με αφορμή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς και την πρώτη κατοικία.

Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε λόγο για εξαπάτηση των πολιτών καθώς επίσης και ότι χιλιάδες συμπολίτες, «κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία, με πλειστηριασμό», και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για «ανακολουθία», «ανευθυνότητα» και «αναλγησία».

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του κ. Μεϊμαράκη:

«Τελικά, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, τρεις η ώρα τα ξημερώματα, η κυβέρνηση, αφού συμφώνησε και στη μετάφραση του νομοσχεδίου με τους δανειστές, κατέθεσε το Νομοσχέδιο με την προβληματική διαδικασία του κατεπείγοντος.

Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, η κυβέρνηση ολόκληρη, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ εξαπάτησε τον Έλληνα πολίτη για να υφαρπάξει την ψήφο του. Γιατί δυστυχώς, από σήμερα, χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία, με πλειστηριασμό.

Με το ίδιο νομοσχέδιο επιβάλλονται, με έμπνευση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, νέοι φόροι και απειλούνται χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Και ταυτόχρονα, για τρίτη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλάζουν τη ρύθμιση που οι ίδιοι έφεραν, τη ρύθμιση των 100 δόσεων, πετώντας έξω από αυτήν οποιοδήποτε καλοπροαίρετα τους πίστεψε και πληρώνει τις δόσεις του.

Αριστερή ανακολουθία;

Αριστερή ανευθυνότητα;

Αριστερή όμως αναλγησία».

Δημοφιλή