Μήνυμα Γάλλου μουσουλμάνου κατά των τζιχαντιστών: «Είναι δική μας δουλειά να τους βρούμε και να τους σπάσουμε τα σαγόνια»

Μήνυμα Γάλλου μουσουλμάνου κατά των τζιχαντιστών: «Είναι δική μας δουλειά να τους βρούμε και να τους σπάσουμε τα σαγόνια»

Τον γύρο του Ίντερνετ κάνει βίντεο στο YouTube στο οποίο άνδρας που φέρεται να είναι Γάλλος μουσουλμάνος απευθύνει μήνυμα προς τους ομόθρησκούς του κατά των ισλαμιστών εξτρεμιστών, στον απόηχο των επιθέσεων στο Παρίσι.

Εν αντιθέσει με άλλα αντίστοιχα μηνύματα, τα οποία υπογραμμίζουν ότι οι τρομοκράτες/ εξτρεμιστές αποτελούν μια μειοψηφία, ο συγκεκριμένος προτρέπει σε μια πιο ενεργή στάση απέναντί τους, λέγοντας ότι «έτσι οδηγούμαστε σε εμφύλιο πόλεμο» και καλεί όλους τους μουσουλμάνους της Γαλλίας να προστατέψουν οι ίδιοι τη θρησκεία τους και να βρουν μόνοι τους τους «απατεώνες που περνιούνται για μουσουλμάνοι και σκοτώνουν ανθρώπους».

«Δεν είναι η κυβέρνηση ή οι υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών και όλα αυτά που θα κάνουν τη δουλειά, είμαστε εμείς, οι μουσουλμάνοι, που πάμε στο τζαμί, που συμμεριζόμαστε τις αξίες της Δημοκρατίας, που πρέπει να κάνουμε τη δουλειά, να βρούμε αυτά τα καθάρματα...δεν γίνεσαι έτσι “καρφί”, το αντίθετο, επειδή με αυτή τη νοοτροπία αύριο θα ανατινάξουν εσένα, ή τη μάνα ή την αδερφή σου».

«Εναπόκειται σε εμάς, τους μουσουλμάνους της Γαλλίας, που έχουμε την θρησκεία μας στις καρδιές μας, τις αξίες και αρχές του Ισλάμ, θρησκείας της ειρήνης...να γ... αυτά τα σκ... που υπάρχουν μέσα στη θρησκεία μας...δεν είναι αυτό το Ισλάμ...είναι δικιά μας δουλειά να τους γ... όπου είμαστε εμείς ή αυτοί, αν έρθουν να σας μιλήσουν και προσπαθήσουν να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου, βρείτε τους και σπάστε τους τα σαγόνια, επειδή η λύση μπορεί να έρθει μόνο από εμάς τους μουσουλμάνους» λέει χαρακτηριστικά.

Δημοφιλή