Οι Eagles of Death Metal μιλούν για την επίθεση: «Οι ένοπλοι μπήκαν στο καμαρίνι και τους σκότωσαν όλους»

Οι Eagles of Death Metal μιλούν για την επίθεση: «Οι ένοπλοι μπήκαν στο καμαρίνι και τους σκότωσαν όλους»

Λίγες μόλις μέρες έχουν περάσει από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου που έγιναν στο Παρίσι και όλος ο πλανήτης είναι ακόμη μουδιασμένος.

Σε όλες τις συγκινητικές ιστορίες που βγαίνουν σιγά σιγά στη δημοσιότητα, έρχονται τώρα να προστεθούν και τα όσα έζησαν τα μέλη του συγκροτήματος Eagles of Death Metal, τα οποία έπαιζαν μουσική στο Μπατακλάν τη στιγμή που οι ένοπλοι εισέβαλαν στον συναυλιακό χώρο.

Όλα τα μέλη του συγκροτήματος επέζησαν, αλλά νεκρός έπεσε από τα πυρά των τζιχαντιστών ο υπεύθυνος των πωλήσεων για όλα τα αντικείμενα που φέρουν το brand των Eagles of Death. Οι μουσικοί εξέδωσαν μια ανακοίνωση αμέσως μετά από τα σοκαριστικά γεγονότα, αλλά τώρα για πρώτη φορά μιλάνε μπροστά στην κάμερα για τα όσα έζησαν.

Στο trailer της συνέντευξης, η οποία έγινε από το Vice, ο τραγουδιστής Τζέσι Χιουζ και ένα μέλος του γκρουπ, ο Τζόσουα Χομ, ο οποίος δεν ήταν στο Παρίσι την ημέρα των επιθέσεων, δείχνουν να είναι πραγματικά σοκαρισμένοι και επηρεασμένοι από αυτά που έγιναν.

Ο Χιουζ λέει για το πώς οι φαν τους προσπάθησαν μέσα στην απόγνωση τους να κρυφτούν μέσα στο καμαρίνι τους. Ωστόσο, όπως λέει ο τραγουδιστής, οι ένοπλοι κατάφεραν να μπουν μέσα και τους σκότωσαν σχεδόν όλους. Μόνο ένας κατάφερε να ξεφύγει και αυτό επειδή κατάφερε να κρυφτεί κάτω από δερμάτινο μπουφάν του Χιουζ.

«Τόσα πολλά άτομα σκοτώθηκαν επειδή δεν ήθελαν να αφήσουν τους φίλους τους,» λέει και η φωνή του σπάει, δείχνοντας έτοιμος να βάλει τα κλάματα. «Τόσοι πολλοί άνθρωποι έβαλαν τον εαυτό τους μπροστά από άλλους ανθρώπους».

Δημοφιλή