Ευθύνες στην ΚΕΦΕ από την πλευρά Μεϊμαράκη: Με βάση το καταστατικό τα επόμενα βήματα

Ευθύνες στην ΚΕΦΕ από την πλευρά Μεϊμαράκη: Με βάση το καταστατικό τα επόμενα βήματα
Eurokinissi

«Ο καθένας μπορεί τώρα να θέλει να κάνει σπέκουλα πάνω στο πρόβλημα το οποίο έχει δημιουργηθεί. Ο καθένας έχει τις δικές του πολιτικές σκοπιμότητες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ,Θοδωρής Αμπατζόγλου σημειώνοντας οτι δεν θα σχολιάσει ζητήματα, τα οποία θα σχολιάσουν οι πολιτικοί.

Ο κ. Αμπατζόγλου πρόσθεσε ότι ευθύνες έχουν όσοι είχαν ρόλο σε αυτή τη διαδικασία και υπενθύμισε ότι ο κ. Μεϊμαράκης από την ώρα που κηρύχτηκαν οι εκλογές δεν ασχολήθηκε ποτέ με κανένα οργανωτικό ζήτημα γιατί δεν είχε τέτοια αρμοδιότητα βάσει καταστατικού.

Μάλιστα ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι σε ορισμένες κάλπες η εκλογική διαδικασία είχε ξεκινήσει χειρόγραφα έπειτα από πρωτοβουλία τοπικών εφορευτικών επιτροπών ενώ στη δημοσιότητα έδωσε τα στοιχεία ανά υποψήφιο σύμφωνα με τα οποία ο κ. Μεϊμαράκης προηγούνταν στην κούρσα διαδοχής. Ειδικότερα:

Λαγκαδάς: Μεϊμαράκης 33, Τζιτζικώστας 15, Γεωργιάδης 7, Μητσοτάκης 2

Ανδραβίδα: Μεϊμαράκης 33, Γεωργιάδης 2

Κύθηρα: Μεϊμαράκης 10, Μητσοτάκης 4, Γεωργιάδης 1, Τζιτζικώστας

Δερβένι: Μεϊμαράκης 9, Τζιτζικώστας 3, Γεωργιάδης 1, Μητσοτάκης 1

Πεντέλη: Μεϊμαράκης 39, Μητσοτάκης 21, Γεωργιαδης 9, Τζιτζικώστας 1

Ο κ. Αμπατζόγλου επεσήμανε ότι τα επόμενα βήματα είναι το κόμμα συντεταγμένα με βάση το καταστατικό να πάει στην επόμενη ημέρα. Συντεταγμένα διευκρίνισε, σημαίνει, οτι θα συνεδριάσουν τα όργανα και θα πάρουν τις αποφάσεις.

«Η εταιρεία αυτη που διορίστηκε απο κάποιους κυρίους μας έφερε εδώ ώστε να μη γίνουν εκλογές. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Είναι πολιτικές αποφάσεις τις οποίες εμείς δεν μπορούμε να σχολιάσουμε, θα τις δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες, αυτές ειναι πολιτικές πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν».

Δημοφιλή