Η Sofia παντρεύτηκε: Μέσα στο φαντασμαγορικό γάμο της Sofia Vergara με τον Joe Manganiello

Η Sofia παντρεύτηκε: Μέσα στο φαντασμαγορικό γάμο της Sofia Vergara με τον Joe Manganiello
Sofia Vergara Instagram

Η πρόταση έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από μόλις έξι μήνες σχέσης, και χτες, Κυριακή 22 Νοεμβρίου, η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello, δύο από τους πιο συγκλονιστικά γοητευτικούς σταρ του Hollywood, παντρεύτηκαν με μια άκρως ρομαντική τελετή στο Palm Beach της Florida.

Η 43χρονη πρωταγωνίστρια του «Modern Family» φορούσε ένα ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση μεταξένιο, στράπλες νυφικό με αποσπώμενη φούστα του οίκου Zuhair Murad (ο οποίος έχει αναλάβει δεκάδες φορές τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί), το οποίο ήταν κεντημένο στο χέρι με μπαρόκ αραβουργήματα και διακοσμημένο με τρισδιάστατα μοτίβα στο μπούστο. Σύμφωνα με το People, 32 άνθρωποι δούλεψαν επί 1.657 ώρες για να δημιουργηθεί το εντυπωσιακό νυφικό, το οποίο ήταν καλυμμένο, μεταξύ άλλων, με περισσότερα από 3 κιλά μαργαριτάρια και 5 κιλά πούλιες.

Υπερβολικό; Όχι ιδιαίτερα για την εκρηκτική Κολομβιανή, η οποία είχε δηλώσει με το γνωστό, αυτοσαρκαστικό και ειλικρινή της τρόπο στο People τον Σεπτέμβριο: «Προσωπικά, ξέρω πως δεν μου αρέσει το φυσικό look που προτιμούν κάποιες νύφες. Είμαι 43, δεν νομίζω πως χρειάζεται να μοιάζω σαν παρθένα όταν θα παντρευτώ. Θέλω να δείχνω σέξι. Θέλω να δείχνω τέλεια. Θέλω να δείχνω όμορφη και να φορώ κάτι που θα ξέρω πως θα δείχνει όμορφο στις φωτογραφίες. Έχω παντρευτεί ήδη μια φορά στο παρελθόν, πιστεύω πως έχω ξεπεράσει το look της παρθένας».

Η Vergara επίσης φορούσε ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια 55 καρατίων, ένα διαμαντένιο κλιπ στα μαλλιά και ένα διαμαντένιο βραχιόλι, όλα από τη σχεδιάστρια κοσμημάτων των διάσημων, Lorraine Schwartz.

Ο 23χρονος γιος της ηθοποιού, Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara συνόδευσε την μητέρα του στο ιερό όπου την περίμενε ο 38χρονος Manganiello, μπροστά σε 400 καλεσμένους και μια κανονική «ζούγκλα» από λευκά λουλούδια.

Όσο για τις φωτογραφίες του γάμου, η Sofia ανέλαβε κανονικότατα τη δουλειά των παπαράτσι, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεκάδες στιγμιότυπα τόσο από την εντυπωσιακή τελετή και το φαντασμαγορικό πάρτυ του γάμου της όσο και από τις προετοιμασίες για αυτό.

Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, απλά χαζέψτε με την ησυχία σας.

Και ένα ακόμα βίντεο που αξίζει να δείτε: