ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23/11/2015 10:06 EET | Updated 23/11/2015 10:06 EET

Γεννηματά: Ο Τσίπρας γύρισε την πλάτη στη συνεννόηση το καλοκαίρι

ARIS MESSINIS via Getty Images
The new leader of the socialist Pasok party, Fofi Gennimata, 41, looks on during a meeting in Athens, on June 16, 2015. Gennimata won the Pasok elections on June 14, replacing Evangelos Venizelos and is the first woman to hold the leadership of the socialist party. AFP PHOTO / ARIS MESSINIS (Photo credit should read ARIS MESSINIS/AFP/Getty Images)

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.

«Η διαπραγμάτευση της "δήθεν" Αριστεράς φέρνει τη μία ήττα μετά την άλλη. Όχι πια άλλη διαπραγμάτευση, μας πάει πίσω σε δικαιώματα, κατακτήσεις, ποιότητα ζωής», δήλωσε η κ. Γεννηματά.

Μιλώντας σε εκδήλωση της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, η κ. Γεννηματά αναφερόμενη στην πρόταση για διάλογο που διατύπωσε ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε: «Τώρα ο πρωθυπουργός με μια συνέντευξη ζητεί διάλογο. Εμείς το καλοκαίρι είπαμε ναι και επιτεύχθηκε η εθνική συνεννόηση. Μιλάει τώρα ο ίδιος άνθρωπος, που γύρισε τότε την πλάτη, πήγε σε εκλογές και έλεγε: στις 20 Σεπτέμβρη ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν».

Αναφερόμενη στις εξελίξεις για την εκλογή αρχηγού στη ΝΔ, η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και δεν έβγαλαν καμία ανακοίνωση, και συμπλήρωσε ότι είναι λυπηρό να παρουσιάζει τέτοια εικόνα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Εμείς θα μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει», ανέφερε χαριτολογώντας.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)