Δεν τίθεται θέμα παραίτησης Τζιτζικώστα, τονίζουν συνεργάτες του

Δεν τίθεται θέμα παραίτησης Τζιτζικώστα, τονίζουν συνεργάτες του
Sooc

«Προσχηματικά» χαρακτηρίζουν συνεργάτες του υποψήφιου για την προεδρία της ΝΔ, Απόστολου Τζιτζικώστα, τα λεγόμενα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στον απόηχο του φιάσκου με τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος.

Οι εν λόγω συνεργάτες τονίζουν ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης του κ. Τζιτζικώστα από τη θέση του. Όπως είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει καμιά σχέση με το χθεσινό φιάσκο. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της Ν.Δ. (Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης) είναι διορισμένοι στις θέσεις που κατέχουν, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκλεγμένος. Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη, μετά το χθεσινό φιάσκο και δεν την είχε ζητήσει τις προηγούμενες πενήντα μέρες. Επίσης, οι πολίτες καταλογίζουν ευθύνες στον κ. Μεϊμαράκη για το φιάσκο».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος, αφήνοντας αιχμές κατά των συνυποψηφίων του για την προεδρία και ζητώντας να παραιτηθούν από τα αξιώματα των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και του περιφερειάρχη. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν είναι «γαντζωμένος στην καρέκλα».

Δημοφιλή