Μπακογιάννη: Aφήστε τις προσωπικές επιθέσεις και κάντε εκλογές. Δεν υπάρχει λόγος να παραιτηθεί ο Μεϊμαράκης

Μπακογιάννη: Aφήστε τις προσωπικές επιθέσεις και κάντε εκλογές. Δεν υπάρχει λόγος να παραιτηθεί ο Μεϊμαράκης
Eurokinissi

Έκκληση προς τους τέσσερις υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ να κατεβάσουν τους τόνους και να αφήσουν τις προσωπικές επιθέσεις απηύθυνε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ζητώντας παράλληλα να γίνουν εκλογές όσο πιο σύντομα γίνεται, ακόμα και χειρόγραφα.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι δεν υπάρχει λόγος να παραιτηθεί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, εκτιμώντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα προβεί σε διευκρινίσεις γύρω από δηλώσεις που του αποδίδονται.

Επίσης σημείωσε ότι είναι αηδία να γίνονται δηλώσεις μέσω κύκλων και υπογράμμισε ότι για να έχει μέλλον η ΝΔ πρέπει να κυλήσει ομαλά η εκλογή νέου υπουργού. Παράλληλα, άφησε αιχμές για την προηγούμενη ηγεσία του κόμματος, λέγοντας ότι η ΝΔ διαλύθηκε οργανωτικά και πολιτικά την τελευταία πενταετία. Το κόμμα δεν είναι ούτε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ούτε μόνο οι 4 υποψήφιοί της, για τους οποίους είπε ότι η ΝΔ είναι το σπίτι τους και χωρίς αυτήν δεν υπάρχουν. Ακόμη, ζήτησε συνέδριο.

Όσον αφορά σε θέματα τρομοκρατίας, εκτίμησε ότι υφίσταται πολιτικό θέμα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, και τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη για συνεργασία σχετικά με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Επίσης, άσκησε κριτική στους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας όσον αφορά στο προσφυγικό, το μεταναστευτικό και το τζιχαντιστικό φαινόμενο.

Δημοφιλή