Η Adele δίνει την καλύτερη απάντηση για τα κιλά της (αλλά και για τα κιλά όλων μας)

Η Adele δεν νοιάζεται ιδιαίτερα όταν τις κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση και έχει έναν πολύ καλό λόγο για αυτό.

Κατά τη διάρκεια της, πολυδιαφημισμένης πλέον, συνέντευξης που έδωσε στην αυστραλιανή εκπομπή «60 Minutes», το θέμα πήγε κάποια στιγμή στον σεξισμό του Hollywood και στο πώς αυτός την έχει επηρεάσει.

«Πάντα μου έκαναν ερωτήσεις για το σώμα μου και τα κιλά μου και το νούμερό μου και το στυλ μου και για τέτοια πράγματα», λέει η διάσημη τραγουδίστρια. «Και πραγματικά το καταλαβαίνω. Είναι λίγο ενοχλητικό που η ίδια ερώτηση δεν γίνεται το ίδιο συχνά στους άντρες. Αλλά πέρα από αυτό, ο κόσμος φαινόταν να μένει έκπληκτος από το γεγονός πως ήμουν επιτυχημένη παρά τα παραπάνω κιλά μου, έτσι ένιωθα».

Αυτή η επικέντρωση στα επιφανειακά πράγματα, ωστόσο, δεν την ενοχλεί: «Δεν κάνω μουσική για τα μάτια. Κάνω μουσική για τα αυτιά».

Την περασμένη εβδομάδα η Adele μίλησε σχετικά με την εικόνα του σώματός μας στην Jenny Eliscu του «The Spectrum», και όσα είπε καλό θα ήταν να τα θυμόμαστε όλοι μας, την επόμενη φορά που κάποιος θα σχολιάσει τα κιλά ή την προσωπική μας αισθητική.

«Φυσικά και έχω προβλήματα με την εικόνα του σώματός μου, αλλά δεν τα αφήνω να κυβερνούν τη ζωή μου, ούτε κατά διάνοια», είπε. «Υπάρχει μόνο ένας από εσένα, οπότε γιατί να θέλεις να μοιάζεις με όλους τους άλλους; Γιατί να θέλεις να έχεις το ίδιο χτένισμα με όλους τους άλλους και γιατί να θέλεις να έχεις τις ίδιες απόψεις με όλους τους άλλους;».

Πες τα Adele. Πες τα.