To Empire κυκλοφόρησε με 6 εξώφυλλα Star Wars

To Empire κυκλοφόρησε με 6 εξώφυλλα Star Wars

Το Empire, η βίβλος του σινεμά κατά Κουέντιν Ταραντίνο, κυκλοφόρησε με 6 εξώφυλλα αυτό το μήνα, και μιας και είναι αφιερωμένα στο "Star Wars" και λίγα μας φαίνονται για να είμαστε ειλικρινείς.

Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία πριν την κυκλοφορία του "Force Awakens", της ταινίας που πιθανότατα θα συντρίψει κάθε υπαρκτό και μη εμπορικό ρεκόρ, αναμένουμε πως, φυσιολογικά, όσο κομμάτι του τύπου δεν ασχολείται με τον παγκόσμιο πόλεμο που γίνεται στη Γη, θα ασχολείται με τον πόλεμο των άστρων. Κάθε εξώφυλλο pop culture & lifestyle εντύπου τον Δεκέμβρη θα είναι για το "Force Awakens", και εδώ που τα λέμε δε θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά.

Πριν λοιπόν πήξει το μάτι μας και δε μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους Χαν Σόλο και τις Ρέι μεταξύ τους στο ράφι των εντύπων, ας απολαύσουμε αυτά τα 6 πανέμορφα εξώφυλλα του Empire, που λειτουργούν και σαν ατομικά πόστερ χαρακτήρων από το επερχόμενο space epic του Τζέι Τζέι Έιμπραμς.

Αποτελούν μίξη νέων και παλιών χαρακτήρων, ανάμεσά τους κάποιοι αγαπημένοι μας ηθοποιοί σειρών που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ταινία αλλά το πρόσωπό τους εδώ δε φαίνεται. Απόλαυσε:

Η Ντέζι Ρίντλεϊ ως Ρέι, που είναι μάλλον η πρωταγωνίστρια της ταινίας; Δεν έχω πολυκαταλάβει, αλλά στηρίζω.

Η Γκουέντολιν Κρίστι, δηλαδή η Μπριέν του "Game of Thrones" ως Captain Phasma. Δεν ξέρω αν ήταν η ίδια στη φωτογράφιση βέβαια αλλά θα τους πιστέψουμε.

Ο Τζον Μπογιέγκα ως Φιν, έτερος πρωταγωνιστής της ταινίας. Το βρίσω τέλειο που το νέο κεφάλαιο της saga στηρίζεται σε τόσο φρέσκα πρόσωπα.

Τον Όσκαρ Άιζαν τον ξέρουμε φυσικά αλλά μακάρι ο Όσκαρ Άιζαν να έπαιζε στα πάντα.

Ο Άνταμ Ντράιβερ ως Κάιλ Ρεν. Σε αντίθεση με την Κρίστι, για κάποιο λόγο είμαστε σίγουροι ότι εδώ κάτω από τη μάσκα είναι ο Ντράιβερ.

Αυτοί δεν ξέρω ποιοι είναι, λογικά νέοι χαρακτήρες.

*Το "The Force Awakens" βγαίνει στην Ελλάδα στις 24 Δεκεμβρίου.

Του Θοδωρή Δημητρόπουλου

Πηγή: Oneman

Δημοφιλή