Ξεκίνησαν τα πρώτα χριστουγεννιάτικα μπαζάρ

Μπορεί ο Δεκέμβριος να μην έχει μπει ακόμα αλλά το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι εδώ και έχει αρχίσει να μας κατακλύζει όλους! Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα χριστουγεννιάτικα μπαζάρ, τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε και να ψωνίσετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, μπορείτε να επισκεφτείτε τον Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας, να κάνετε βόλτες με τα άλογα, να φάτε, να πιείτε και να λάβετε μέρος στην λαχειοφόρο αγορά, ενισχύοντας το έργο του συνδέσμου.

Διεύθυνση: Π. Κανελλοπούλου 10, Γουδί

Από τις 27 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «ΧΑΡΑ», διοργανώνει μπαζάρ με χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, γλυκά, κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ.

Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας

Σ. Καράγιωργα 2 & Λ. Ποσειδώνος, Γλυφάδα

Ωράριο: 9:00- 21:00

Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ την Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 το Ξενοδοχείο «THEOXENIA PALACE HOTEL». Στο μπαζάρ θα βρείτε κοσμήματα, είδη δώρων, ζαχαρωτές λιχουδιές, βιβλία, είδη διακόσμησης, λευκά είδη, καθώς και κατασκευές και χειροτεχνίες των παιδιών, γονέων κι εθελοντών του Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ.

Κολοκοτρώνη 34, Κεφαλάρι,

Ώρες Λειτουργίας: 11.00 - 20.00