Ο παιδοκτόνος του 40χρονου γιου του δηλώνει μετανιωμένος: Δεν έκαψα εγώ το πτώμα του παιδιού μου

Μετανιωμένος δηλώνει ο παιδοκτόνος: Δεν έκαψα εγώ το πτώμα του παιδιού μου
eurokinissi

Μετανιωμένος δήλωσε στην απολογία του ο τραγικός πατέρας, για την δολοφονία του 40χρονου γιου του, πέρσι το δεκαπενταύγουστο, που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στο 'Αστρος Κυνουρίας.

Η ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε χθες Τετάρτη στο Κακουργιοδικείο Τρίπολης με κατάθεση του ιατροδικαστή, των υπολοίπων μαρτύρων και την απολογία του κατηγορούμενου η οποία διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 11 Δεκεμβρίου.

Στην χθεσινή ημέρα Τετάρτη συνεδρίαση, οι μάρτυρες που εξετάστηκαν έκαναν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια που δεν είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία ποτέ και με τον 40χρονο γυμναστή να μην έχει πολλές επαφές με το χωριό.

Ο ιατροδικαστής επεσήμανε ως αιτία θανάτου τις κακώσεις στο θώρακα από πυροβόλο όπλο. Σημείωσε πως έκανε νεκροψία σε απανθρακωμένο πτώμα στα κάτω άκρα και είπε επίσης πως βρήκε στα πνευμόνια υπολείμματα ουσίας που προέρχονται όταν κάποιος προσπαθεί να αναπνεύσει σε περιβάλλον με καπνό και σε ποσοστό 44,5%.

Ακόμη παρουσιάστηκε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο είχε γίνει προσπάθεια για εγκλεισμό του γυμναστή σε ψυχιατρικό κατάστημα για νοσηλεία στο παρελθόν, αλλά απετράπη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Ο ηλικιωμένος στην απολογία του αναφέρθηκε στο έγκλημα και τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν την ζωή της οικογένειάς του το δεκαπενταύγουστο του 2014 και σημείωσε πως δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί του, ενώ είπε πως δεν έβαλε αυτός φωτιά για να κάψει το πτώμα, αλλά αυτή προκλήθηκε μόνη της εξαιτίας της παλαιότητας του αυτοκινήτου.

Ακόμη απαντώντας στις ερωτήσεις της έδρας, τόνισε πως μόνος του και χωρίς βοήθεια από κανένα άλλο πρόσωπο, μετέφερε το άψυχο κορμί του παιδιού του στο σημείο που βρέθηκε, ενώ δήλωσε μετανιωμένος και είπε πως δεν θα συγχωρήσει στον εαυτό του για όλα όσα ακολούθησαν του εγκλήματος.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)