Το National Geographic ανακαλύπτει τον κόσμο του αύριο μέσα από την σειρά «Breakthrough»

Το National Geographic ανακαλύπτει τον κόσμο του αύριο μέσα από την σειρά «Breakthrough»
National geographic channel

Το National Geographic Channel σε συνεργασία με την GE παρουσιάζει τη σειρά «Breakthrough», σε παραγωγή των Imagine Entertainment και Asylum Entertainment. Το «Breakthrough» έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 21:00 αποκλειστικά στο National Geographic Channel. Το κανάλι είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Hellas.

Με τους Brian Grazer, Ron Howard, Steven Michaels, Jonathan Koch, Mark Dowley και Kurt Sayenga σε ρόλο executive producer το «Breakthrough» είναι η συγκλονιστική νέα σειρά του National Geographic Channel, με θέμα την επιστημονική εξερεύνηση και τις κατακτήσεις που θα αλλάξουν τη ζωή μας στο κοντινό μέλλον. Στόχος της σειράς είναι να φέρει στην οθόνη τους ανθρώπους, τις ιστορίες και την τεχνολογία πίσω από τις μεγαλύτερες επιστημονικές ανακαλύψεις και να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο θα αλλάξουν τον κόσμο μας. Κάθε ένα από τα 6 ωριαία επεισόδια της σειράς, φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή ενός οραματιστή του Hollywood όπως οι Ron Howard, Angela Bassett, Akiva Goldsman, Paul Giamatti, Peter Berg και Brett Ratner.

Η σειρά «Breakthrough» εξερευνά τις επιστημονικές ανακαλύψεις σε τομείς όπως νευροεπιστήμη, μακροβιότητα, νερό, ενέργεια, πανδημίες και ρομποτική τεχνολογία. Η καινοτομία αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητας, για αυτό και πολλές φορές, τη θεωρούμε δεδομένη. Συμβαίνει εν ριπή οφθαλμού σε πεδία μάχης, παιδικές χαρές, επιταχυντές σωματιδίων, έως το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό αλλά και σε smart σπίτια και αυτοκίνητα. Οι εν λόγω, σύγχρονες, επαναστατικές ιδέες ορίζουν τον τρόπο που ζούμε. Το «Breakthrough» είναι μια σειρά αφιερωμένη στο θάρρος, τη φαντασία, το πάθος και την αυτοθυσία των επιστημόνων που δίνουν ζωή στην καινοτομία.

Πιστό στη δέσμευση του να εμπνέει τα πιο ανήσυχα μυαλά σε όλο τον πλανήτη και με πάνω από 127 χρόνια αφοσίωσης στην καινοτομία, την επιστήμη και την αναζήτηση, το National Geographic Channel παρουσιάζει τη νέα σειρά «Breakthrough» η οποία μέσω του καναλιού θα προβληθεί σε 440 εκατομμύρια σπίτια, σε 171 χώρες και 45 γλώσσες.