Με κομμένα κεφάλια γουρουνιών υποδέχονται τους πρόσφυγες στην Ολλανδία

Με κομμένα κεφάλια γουρουνιών υποδέχονται τους πρόσφυγες στην Ολλανδία

Άγνωστοι τοποθέτησαν το βράδυ 14 κομμένα κεφάλια γουρουνιών στο χωριό Eschmarkerveld, έξω από την πόλη του Enschede, της Ολλανδίας.

Εννέα από αυτά τα κεφάλια γουρουνιών τα τοποθέτησαν πάνω στον φράχτη εισόδου και τα υπόλοιπα πέντε στο έδαφος, στο οποίο βρέθηκαν και σακούλες με αίμα.

Κατά τη μεταφορά των προσφύγων τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί αντίκρισαν το θέαμα, αλλά εκπρόσωπός τους εξέφρασε την απορία ότι τις προηγούμενες ημέρες δεν είχαν εκφραστεί παράπονα από τους κατοίκους.

Λίγο αργότερα, στο twitter αναρτήθηκε η φωτογραφία από την περιοχή με το ακόλουθο μήνυμα: "Όταν η δημοκρατία αποτυγχάνει, ο κόσμος γίνεται άγριος και απελπισμένος. Καλωσήρθατε στην κόλαση του Eschmarkerveld".

Σύμφωνα με το RTV Oost το συγκεκριμένο μήνυμα δεν αφορούσε μόνο τους μετανάστες αλλά και την κυβέρνηση της χώρας για την απόφαση που πήρε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Εκείνες τις ημέρες άλλωστε, υπήρξαν αντιδράσεις από τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι παραπονέθηκαν για την ασφάλειά τους.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης ήταν η προσβολή των Μουσουλμάνων, αφού στο Ισλάμ δεν καταναλώνουν χοιρινό κρέας.

ΠΗΓΗ: rt.com

Δημοφιλή