Η γυναίκα Μπάρμπι που αφαίρεσε τα πλευρά της για να αποκτήσει σώμα «κλεψύδρας»

Η γυναίκα που θέλησε να μοιάσει στην Μπάρμπι και έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τα πλευρά της
youtube

Είναι γνωστή ως η γυναίκα Μπάρμπι και έχει υποβληθεί σε μια σειρά από χειρουργεία, ξοδεύοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ μόνο και μόνο επειδή εμπνεύστηκε από χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Ο λόγος; Για την πρώην ηλεκτρολόγο Πίξυ Φοξ από την Σουηδία, η οποία από ότι φαίνεται ξεπέρασε κάθε όριο.

Όπως μεταδίδει η Mirror, η Πίξυ Φοξ, έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει από το σώμα της έξι πλευρά με χειρουργική επέμβαση, μόνο και μόνο για να αποκτήσει σώμα «κλεψύδρας».

Όπως ανέφερε, εμπνεύστηκε από διάφορους χαρακτήες κινουμένων σχεδίων, όπως για παράδειγμα η Τζέσικα Ράμπιτ και η Ωραία Κοιμωμένη. Η ίδια δείχνει μάλιστα όλο αυτό να το απολαμβάνει.

«Οι άνθρωποι συχνά έρχονται και μου λένε ότι μοιάζω μα χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων, αλλά για μένα αυτό είναι κομπλιμέντο», δήλωσε η ίδια.

Η επέμβαση για την αφαίρεση των πλευρών της δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Η ίδια χρειάστηκε να ψάξει πολύ προκειμένου να βρει ένα χειρούργο που θα την αναλάβει.

Η ίδια μάλιστα ανάρρωσε από την επέμβαση πολύ γρηγορότερα από ότι αναμενόταν. «Μπορώ να δω τα αποτελέσματα και να αισθανθώ τη διαφορά», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο:

Δημοφιλή