Δείτε πως να φτιάξετε στρώσεις με υγρά και άλλα τέσσερα απολαυστικά βίντεο

Δείτε πως να φτιάξετε στρώσεις με υγρά και άλλα τέσσερα απολαυστικά βίντεο
Youtube

Ουκρανοί σε επικίνδυνες αποστολές, έξυπνα σκυλιά και ενδιαφέροντα πειράματα. Αυτά είναι μερικά από τα viral βίντεο που αγαπήσαμε αυτή την εβδομάδα. Χάρη στις απίστευτες ταχύτητες του COSMOTE VDSL, ξεναγηθήκαμε στους πιο ενημερωμένους ιστοτόπους και σας παρουσιάζουμε τις πιο απολαυστικές ειδήσεις του διαδικτύου.

Το πείραμα με τα υγρά

Εάν νομίζατε ότι τα υγρά αναμειγνύονται μεταξύ τους και δεν μπορούν να παραταχθούν σε στρώσεις, κάνετε λάθος. Δείτε σε ένα συνοπτικό βίντεο πως μπορείτε να δημιουργήσετε στρώσεις υγρών σε ένα ποτήρι χρησιμοποιώντας λίγο σιρόπι, λάδι και νερό.

Πηγή: Viralnova

Τα ποτήρια που δίνουν γεύση στο νερό

Εάν θεωρείται το νερό άγευστο και βαρετό, μια εταιρεία δημιούργησε το «The Right Cup», ένα «έξυπνο» ποτήρι που αναδίδει «νόστιμες» μυρωδιές. Με αυτό τον τρόπο το μυαλό μας μπερδεύεται και νομίζει ότι το νερό έχει γεύση.

Μια μεταμοντέρνα εκδοχή του Πόκεμον

Ένα ποπ συγκρότημα ονόματι «Μεταμοντέρνο Jukebox» και η τραγουδίστρια Sara Niemietz δημιούργησαν την τζαζ εκδοχή του τραγουδιού που χρησιμοποιείται στους τίτλους της σειράς κινουμένων σχεδίων Πόκεμον. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε το βίντεο χρησιμοποιώντας τις απίστευτες ταχύτητες του COSMOTE VDSL.

Πηγή: Laughingsquid

Ουκρανός πηδάει από τρένα για χόμπι

Ο 28χρονος Sasha Shapik είναι μύθος στην Ουκρανία. Με τις ευλογίες της οικογένειάς του, ο Ουκρανός σκαρφαλώνει σε οροφές τρένων και πηδάει από αυτές για προσωπική του ευχαρίστηση. Εμείς θα σας προτείναμε να μην το δοκιμάσετε ποτέ, καθώς το συγκεκριμένο χόμπι είναι άκρως επικίνδυνο.

Πηγή: BoredPanda

Το πανέξυπνο pug

Αυτό το σκυλί ράτσας pug μπορεί να φαίνεται μικρό στο μάτι, όμως στην πραγματικότητα είναι πανέξυπνο. Ο ιδιοκτήτης του είχε κουραστεί να το βλέπει να ψάχνει τα σκουπίδια και γι' αυτό τον λόγο κλείδωσε το ντουλάπι όπου φύλασσε τον κάδο απορριμάτων. Το μικρό pug όμως κατέστρωσε ολόκληρο σχέδιο για να βρει τον στόχο του περνώντας πρώτα από τα διπλανά ντουλάπια.

Πηγή: Viralnova

Δημοφιλή