Ο Benedict Cumberbatch έσπασε στο ξύλο έναν τεράστιο αρκούδο (και ήταν ξεκαρδιστικό)

Ο Benedict Cumberbatch έσπασε στο ξύλο έναν τεράστιο αρκούδο (και ήταν ξεκαρδιστικό)
BBC One

Εκεί που νομίζεις πως ο Benedict Cumberbatch δεν μπορεί να γίνει πιο υπέροχος ως άνθρωπος, έρχεται ένα βίντεο σαν το παραπάνω για να σε διαψεύσει και να σε κάνει να τον αγαπήσεις ακόμα περισσότερο.

Τις προάλλες ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός βρέθηκε μαζί με τον Johnny Depp στο The Graham Norton Show του BBC One για να προωθήσουν την νέα τους ταινία «Black Mass», στην οποία ο Depp υποδύεται τον Whitey Bulger, έναν από τους πιο βίαιους εγκληματίες στην ιστορία της Βοστόνης, και ο Cumberbatch τον δημοφιλή γερουσιαστή αδερφό του.

Ο παρουσιαστής Graham Norton αναφέρθηκε κάποια στιγμή στο γεγονός πως οι φαν του Cumberbatch τον συγκρίνουν συχνά με βίδρα και, για να διαπιστώσει αν όντως ο ηθοποιός μοιάζει τόσο με το μικρό ζωάκι του γλυκού νερού όσο του καταλογίζουν, τον έβαλε να μιμηθεί διάφορες εκφράσεις μιας βίδρας. Και ο Cumberbatch, φυσικά, όχι μόνο δέχτηκε την πρόκληση αλλά έδωσε κι ένα μικρό ρεσιτάλ γκριμάτσας.

The Graham Norton Show: Sherlotter

"Think I'm a cute otter?"In this clip from The Graham Norton Show, Benedict Cumberbatch finally solves the curious case of Sherlotter...

Posted by BBC One on Saturday, 28 November 2015

Αφού ολοκλήρωσε και τον τελευταίο του ξεκαρδιστικό μορφασμό, για χάρη του οποίου έπρεπε να χωθεί στην αγκαλιά ενός τεράστιου λούτρινου αρκούδου, ο Cumberbatch στάθηκε απέναντι από τον αρκούδο, πήρε φόρα και έπεσε με φόρα πάνω του, αναποδογυρίζοντας μαζί και τον καναπέ. Έπειτα, εντελώς φυσιολογικά, άρχισε να του δίνει μπουνιές. «Νομίζεις πως μοιάζω με μια γλυκιά βίδρα;», έλεγε «νευριασμένος», ενώ γρονθοκοπούσε το άμοιρο παιχνίδι. Ο Johnny Depp σάστισε αρχικά, στην πορεία όμως έσπευσε για να βοηθήσει. Όχι τον αρκούδο, αλλά τον συμπρωταγωνιστή του.

Δεν μας απογοητεύεις ποτέ Benedict.