Θα δακρύσετε! Το blog που δημοσιεύει τα μηνύματα αγαπημένων προσώπων λίγο πριν το τέλος

Το blog που συγκεντρώνει τα τελευταία μηνύματα αγαπημένων προσώπων λίγο πριν φύγουν από τη ζωή
I haven't had my coffee yet, now I find 7001 new messages? No it turns out I have one text message from t-mobile, who reports themselves with the name "7001".. thanks t-mobile.
I haven't had my coffee yet, now I find 7001 new messages? No it turns out I have one text message from t-mobile, who reports themselves with the name "7001".. thanks t-mobile.
nate steiner/Flickr

Μία ιδέα που θα σας κάνει κυριολεκτικά να δακρύσετε εμπνεύστηκε ο ιδιοκτήτης ενός blog, το οποίο ονομάζεται «Το τελευταίο μήνυμα ελήφθη».

Σύμφωνα με την Daily Mail, το blog δημοσιεύει τα μηνύματα αγαπημένων προσώπων που εστάλησαν λίγο πριν η σχέση τους διαλυθεί ή λίγο πριν φύγουν από την ζωή.

Τα σπαρακτικά μηνύματα συνοδεύονται τις περισσότερες φορές από μια εξήγηση για το τι έχει συμβεί.

«Θα είμαι εκεί σε πέντε λεπτά, σας αγαπώ παιδιά», είναι μόνο ένα από τα δεκάδες μηνύματα τα οποία περιέχει το blog.

Ο 15χρονος Έμιλυ Τράνκο ξεκίνησε το blog ούτως ώστε όσοι θέλουν να στείλουν τα τελευταία μηνύματα πρώην τους ή αγαπημένων προσώπων που πλέον δεν είναι στη ζωή, για να δημοσιευτούν ανώνυμα.

«Εγώ απλά δεν θέλω φίλους», ανέφερε ένα άλλο μήνυμα το οποίο είχε να κάνει με δύο φίλους οι οποίοι διαφώνησαν με αποτέλεσμα η φιλία τους να τελειώσει.

«Ξέρω ότι δεν θέλετε να μιλήσετε, αλλά έψαχνα μέσα από τα παλιά μηνύματα και βρήκα ένα ποίημα που έγραψα πέρυσι το φθινόπωρο. Η προτροπή ήταν να γράψω για έναν φίλο και το έγραψα για σένα».

Μία άλλη γυναίκα μοιράζεται τα τελευταία λόγια που άκουσε από το στόμα της φίλης της λίγο πριν πεθάνει.

«Ο καλύτερος μου φίλος, τα πάντα μου, ο συνεργάτης μου, η “αδελφή” ψυχή μου για 12 χρόνια πέθανε από υπερβολική δόση το βράδυ της 24ης Αυγούστου.

Γύρω στις 23:00 το βράδυ ένιωσα ένα κύμα θλίψης να με κυριεύει από το πουθενά. Υποψιάζομαι ότι αυτό ήταν λίγο πριν πεθάνει. Η τελευταία συνομιλία που είχαμε ήταν για το πόσο δουλεύει».

Ιδιαίτερα τραγική είναι η περίπτωση μιας γυναίκας που μόλις έχει χάσει τον αδελφό της, ο οποίος πέθανε στον ύπνο του κατά την διάρκεια της νύχτας.

«Θέλω να είσαι ευτυχισμένος», ανέφερε.

Δημοφιλή