Εσείς θα τρώγατε αυτά τα άσχημα φρούτα και λαχανικά;

Εσείς θα τρώγατε αυτά τα άσχημα φρούτα και λαχανικά;
IMPERFECT PRODUCE

Η αρχή της εβδομάδας είναι η καλύτερη στιγμή για να περιπλανηθεί κανείς στον κόσμο του ίντερνετ και χάρη στις απίστευτες ταχύτητες του COSMOTE VDSL όλα γίνονται πιο εύκολα. Ακολουθούν 5 ειδήσεις που θα σας φτιάξουν την εβδομάδα και θα σας εφοδιάσουν με γνώσεις.

Ένα αξιολάτρευτο χάμστερ

Κάπου στην Ιαπωνία, ένα χάμστερ τρώει το βραδινό του καρότο και όλο το ίντερνετ έχει ξετρελαθεί με αυτό το μικρό τρωκτικό. Τώρα τα ποντικάκια δεν μοιάζουν τόσο τρομακτικά έτσι δεν είναι;

Πηγή: Bored Panda

Χριστουγεννιάτικα μυστικά

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι ακόμα μακριά, αλλά οι εορτασμοί και οι στολισμοί έχουν ξεκινήσει. Αν θέλετε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, δείτε αυτό το βίντεο με όλα τα μικρά τρικ για τις γιορτές, ώστε να στεφθείτε οικοδεσπότης της χρονιάς! Και αν θέλετε να βοηθήσετε και τους φίλους σας μην ξεχάσετε να μοιραστείτε το βίντεο χρησιμοποιώντας τις απίστευτες ταχύτητες του COSMOTE VDSL.

Πηγή: Viral nova

Άσχημα, αλλά γευστικά

Η ομορφιά κρύβεται στις ατέλειες και το ίδιο ισχύει και για αυτά τα φρούτα και τα λαχανικά. Πολλές φορές, τεράστιες ποσότητες από τρόφιμα καταλήγουν στα σκουπίδια, επειδή δεν είναι αρκετά όμορφα για να πωληθούν. Η αλήθεια είναι όμως ότι πέρα από την εικόνα, τα τρόφιμα αυτά είναι πέρα για πέρα βρώσιμα και νόστιμα.

Πηγή: Laughing squid

Τι συμβαίνει όταν 10 κουτάβια τρώνε πολύ

Τα αξιολάτρευτα αυτά κουτάβια σώθηκαν λίγο πριν την Ημέρα των Ευχαριστιών και αποφάσισαν να τους κάνουν ένα γεύμα για να το γιορτάσουν. Βέβαια, μάλλον το παράκαναν και τελικά δεν μπορούσαν να κουνηθούν από το πολύ φαγητό, αλλά σίγουρα 'άξιζε τον κόπο. Άλλωστε, έχει συμβεί σε όλους μας!

Πηγή: Viral nova

101 πράγματα που δεν γνωρίζατε

Έχουμε αγαπήσει τις ταινίες της, τις βλέπουμε συνέχεια, αλλά πόσα πράγματα δεν ξέρουμε για την εταιρεία Pixar, που μας έχει χαρίσει μερικές από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων. Εκμεταλλευτείτε τις ταχύτητες του COSMOTE VDSL και δείτε το βίντεο.

Πηγή: Laughing squid

Δημοφιλή