Το Ημερολόγιο της Pirelli για το 2016 είναι εδώ και είναι πιο σέξι από όσο περιμένατε

Το Ημερολόγιο της Pirelli για το 2016 είναι εδώ και είναι πιο σέξι από όσο περιμένατε
Pirelli

Έχουμε επιτέλους στα χέρια μας μερικές από τις τελικές φωτογραφίες από το νέο ημερολόγιο της Pirelli για το 2016. Όπως ήταν αναμενόμενο είναι όλες τους πανέμορφες και ο στόχος τους να εμπνεύσουν τον θεατή επιτυγχάνεται πλήρως. Ταυτόχρονα, ωστόσο, είναι και ανεπιτήδευτα σέξι.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, τα νέα πως το φετινό ημερολόγιο της Pirelli -το οποίο είναι γνωστό για τις ημίγυμνες και εντελώς γυμνές φωτογραφίες μερικών από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου που παρουσιάζει κάθε χρόνο στις σελίδες του- θα αντικαθιστούσε τα μοντέλα με διάσημες επιτυχημένες γυναίκες, ήταν μια έκπληξη για όλους. Η τενίστρια Serena Williams, η κωμικός Amy Schumer, η σκηνοθέτης Ava Duvernay, η τραγουδίστρια και ακτιβίστρια Patti Smith, η blogger και ηθοποιός Tavi Gevinson, μέχρι και η 65χρονη συγγραφέας Fran Lebowitz ήταν μερικές από τις γυναίκες που θα αντικαθιστούσαν τα supermodel στο ριζοσπαστικό ημερολόγιο του 2016.

Το αποτέλεσμα, όπως μπορούμε να δούμε τώρα, είναι μια εκπληκτική συλλογή ασπρόμαυρων πορτρέτων από τη φωτογράφο των διάσημων Annie Leibovitz, που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη και την ευφυΐα αυτών των λαμπερών γυναικών, μερικές εκ των οποίων είναι ντυμένες ενώ άλλες φορούν τα απολύτως απαραίτητα. Σέξι αλλά όχι «φτηνές», αισθησιακές αλλά πέρα για πέρα δυναμικές.

Η Amy Schumer για τον μήνα Δεκέμβριο

2016 Pirelli Calendar

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για την αλλαγή πλεύσης του ημερολογίου της Pirelli;