5 χριστουγεννιάτικα μπαζάρ για καλό σκοπό

5 χριστουγεννιάτικα μπαζάρ για καλό σκοπό
MADRID, SPAIN - DECEMBER 20: Noel trinkets are seen as Spanish people start their Christmas preparation and shopping at a bazaar selling Christmas goods in Madrid, Spain on December 20, 2014. (Photo by Evrim Aydin/Anadolu Agency/Getty Images)
Anadolu Agency via Getty Images
MADRID, SPAIN - DECEMBER 20: Noel trinkets are seen as Spanish people start their Christmas preparation and shopping at a bazaar selling Christmas goods in Madrid, Spain on December 20, 2014. (Photo by Evrim Aydin/Anadolu Agency/Getty Images)

Ο Δεκέμβριος μπήκε και τα μπαζάρ των Χριστουγέννων έχουν αρχίσει για τα καλά. Αν ψάχνετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επισκεφτείτε τα μπαζάρ, ψωνίστε δώρα και προσφέρετε σε όσους έχουν ανάγκη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τo χριστουγεννιάτικα μπαζάρ που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το δύσκολο έργο του. Μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι στο Christmas Factory, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

THE CHRISTMAS FACTORY, Τεχνόπολη Γκάζι

Ώρες: 12:00 - 20:00

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ΣΠΑΖ μας καλεί στο 29ο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου. Μία μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους και τελικούς αποδέκτες της μεγάλης προσπάθειας πολλών εθελοντών, τα αδέποτα ζώα.

Αίθουσα εκδηλώσεων Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, πρώην Αμερικάνικη Βάση Ελληνικού (δίπλα στο Μητροπολιτικό Ιατρείο).

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΕΛΙΑ. Το Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο- ΕΛΙΑ διοργανώνει για ακόμη μια χρόνια ένα bazaar το οποίο θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και θα διαθέτει συλλεκτικά αντικείμενα σε πολύ προσιτές τιμές που ξεκινούν από 1€.

Βιβλιοπωλείο ΜΙΕΤ, Αμερικής 13 Αθήνα

Όπως πάντα έτσι και φέτος το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων μας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του στις 5 και 6 Δεκεμβρίου. Στο Bazaar θα βρούμε μεγάλη ποικιλία από Χριστουγεννιάτικα δώρα, και όχι μόνο, τα μπλουζάκια του ΚΑΖ, τη γωνιά του Γιουσουρούμ, χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι, ρούχα, βιβλία, διακοσμητικά. Μία μεγάλη ποικιλία από πράγματα που οι φίλοι του ΚΑΖ μας πρόσφεραν με όλη τους την αγάπη και από χειροποίητα είδη που έφτιαξαν για να ενισχύσουν τα αδεσποτάκια μας. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στον μπουφέ θα βρούμε φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα. Με τα χρήματα που θα δώσουμε για τις αγορές μας θα βοηθήσουμε το ΚΑΖ να εξασφαλίσει όλα όσα χρειάζονται τα αδεσποτάκια του.

Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα από το Μέγαρο Μουσικής

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας και Κερατσινίου, μας προσκαλεί και φέτος στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Πολιτιστικός Πολυχώρος «Μάνος Λοΐζος» (Πολυχώρο Μηχανικής Καλλιέργειας) στην Θηβών 245 – Νίκαια (έναντι Village Park Ρέντη).