ΕΙΔΗΣΕΙΣ
04/12/2015 07:58 EET

Μια εβδομάδα γεμάτη Star Wars, μπαλόνια και αστεία βίντεο φτάνει στο τέλος της

vimeo

Το τέλος κάθε εβδομάδας είναι πάντα δύσκολο. Αν θέλετε, λοιπόν, να περάσει πιο γρήγορα, όσο οι ταχύτητες του COSMOTE VDSL μπορείτε να διαβάσετε τις παρακάτω πέντε ειδήσεις που αυτή τη στιγμή κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

To Star Wars έγινε παγωτό

Όσο πλησιάζει η πρεμιέρα της νέας ταινία Star Wars, τόσο οι φανατικοί θαυμαστές παθαίνουν αμόκ. Μέχρι τότε, για να τους γλυκάνουμε, μπορούν να απολαύσουν αυτά τα παγωτά που είναι εμπνευσμένα από την ταινία. May the Force be with you!

Πηγή: Laughing squid

Αυτό συμβαίνει όταν οδηγείτε και βάζει το αγαπημένο σας τραγούδι

Το έχουμε ζήσει όλοι. Είμαστε στο αυτοκίνητο και βάζει το αγαπημένο μας τραγούδι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να σταματήσουμε ότι κάνουμε και να αρχίσουμε να χορεύουμε στους ρυθμούς του αγαπημένου μας τραγουδιού. Αυτό ακριβώς συνέβη και με αυτό το κορίτσι, που την ώρα που βρισκόταν στο «τιμόνι» του αγαπημένου της παιχνιδιού, άρχισε να χορεύει. Ευτυχώς με τις ταχύτητες του COSMOTE VDSL μπορούμε να ακούμε το αγαπημένο μας τραγούδι, γρήγορα και παντού.

Πηγή: Viral nova

Γιγαντιαία μπαλόνια

Και σε ποιον δεν αρέσουν τα μπαλόνια; Αυτό το βίντεο μας τράβηξε την προσοχή όχι μόνο γιατί είναι γεμάτο από μπαλόνια, αλλά και επειδή χοροπηδούν αλλάζοντας χρώματα και θέση. Με λίγα, λόγια, αυτό το βίντεο μας έφτιαξε την διάθεση. Εκμεταλλευτείτε τις ταχύτητες του COSMOTE VDSL και δείτε το βίντεο.

Πηγή: Bored Panda

Όταν τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο

Είναι πραγματικά φοβερό όταν βλέπει κανείς τα μωρά να ανακαλύπτουν τον κόσμο και όλα τα περίεργα που συμβαίνουν σε αυτόν, όπως για παράδειγμα τις αυτόματες πόρτες που κλείνουν μόνες τους. Ακόμα πιο εντυπωσιακό (και αστείο) είναι να βλέπεις τις αντιδράσεις τους.

Πηγή: Viral nova

Όλες οι ταινίες του 2015 μαζεμένες

Αν θέλετε να κάνετε μία λίστα με τις ταινίες που είδατε (ή δεν είδατε) το 2015 αυτό το βίντεο σίγουρα θα σας είναι χρήσιμο. Και ο λόγος είναι ότι έχει όλα τα τρέιλερ των σημαντικότερων ταινιών του 2015 μαζεμένα. Πάρτε μολύβι και χαρτί, λοιπόν, και αρχίστε να σβήνετε από την λίστα σας.

Πηγή: Laughing squid