Καταγγελία για ξυλοδαρμό του φωτορεπόρτερ Άρη Μεσσίνη από ναυαγοσώστες στη Λέσβο

Καταγγελία για ξυλοδαρμό του φωτορεπόρτερ Άρη Μεσσίνη από ναυαγοσώστες στη Λέσβο
Dimitri Messinis/Facebook

Επίθεση από μέλη της ομάδας ναυαγοσωστών Lifeguard Hellas, στη Λέσβο, δέχτηκε την Παρασκευή ο βραβευμένος φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου Άρης Μεσσίνης. Το γεγονός κατήγγειλε μέσω Facebook ο επίσης φωτορεπόρτερ πατέρας του, Δημήτρης Μεσσίνης, ανεβάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες. Ο κ. Μεσσίνης χαρακτήρισε τους ναυαγοσώστες «φασιστοειδή» λέγοντας ότι ξυλοκόπησαν τον γιο του γιατί «ασκούσε ελεύθερα και σε δημόσιο χώρο το επάγγελμά του (φωτογράφιζε άφιξη προσφύγων)».

Αναλυτικά αναφέρει: «Φασιστοειδή ντυμένα ναυαγοσώστες... Θαυμάστε τους Χτύπησαν τον Άρη Μεσσίνη χωρίς έλεος γιατί ασκούσε ελεύθερα και σε δημόσιο χώρο το επάγγελμά του (φωτογράφιζε άφιξη προσφύγων)... Ο φουσκωτός (που έσπασε και την μηχανή που κατέγραψε αυτές τις εικόνες) κρατείται ήδη. Οι υπόλοιποι κρυμμένοι στα λαγούμια να γλιτώσουν το αυτόφωρο... Δυστυχώς όπως είπα δεν φαίνεται η συνέχεια διότι η κάμερα καταστράφηκε και η φωτογράφος χτυπήθηκε επίσης».

Φασιστοειδή ντυμένα ναυαγοσώστες... Θαυμάστε τουςΧτύπησαν τον Αρη Μεσσίνη χωρίς έλεος γιατί ασκούσε ελεύθερα και σε δημ...

Posted by Dimitri Messinis on Friday, 4 December 2015

Από την πλευρά τους, οι ναυαγοσώστες παρουσιάζουν -και αυτοί μέσω Facebook- μία διαφορετική εκδοχή. Σύμφωνα με αυτή, ο Άρης Μεσσίνης εισέβαλλε σε σκηνή όπου άλλαζαν ρούχα γυναίκες πρόσφυγες με τα παιδιά τους για να τραβήξει πλάνα. Οι πρόσφυγες προσβλήθηκαν και του ζήτησαν να αποχωρήσει, ωστόσο εκείνος, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζουν, απάντησε βρίζοντας. Στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή.

<<ΟΤΑΝ Η ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ.>> "Γιατι η κάμερα δεν...

Posted by lifeguard Hellas training center - Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυαγοσωστων on Friday, 4 December 2015

Δημοφιλή