Χάρη σε αυτά τα προφυλακτικά μπορείτε να έχετε ένα έργο τέχνης μέσα σας - κυριολεκτικά

Χάρη σε αυτά τα προφυλακτικά μπορείτε να έχετε ένα έργο τέχνης μέσα σας - κυριολεκτικά

Προσοχή: Το ακόλουθο κείμενο περιέχει φωτογραφίες που πιθανόν να μην είναι κατάλληλες για θέαση σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Όποια γυναίκα έχει ακούσει ποτέ άντρα να λέει πως δεν του αρέσει να φορά προφυλακτικό, να σηκώσει το χέρι της. Υπάρχει κάτι σε αυτά τα πλαστικά, στο χρώμα του δέρματος σακουλάκια που τα κάνει άκρως αντιαισθητικά και τους εξαφανίζει κάθε διάθεση για ερωτικές περιπτύξεις -σύμφωνα πάντα με τους ίδιους άντρες. Στο μυαλό τους, κανένας λογικός άνθρωπος δεν θέλει να σταματήσει πάνω στην κάψα της στιγμής, να πάρει το βλέμμα του από την υπέροχη, γυμνή γυναίκα που βρίσκεται μπροστά του και να το αποθέσει πάνω σε ένα λαστιχένιο γάντι με απαίσια απόχρωση.

Ευτυχώς για αυτούς, ωστόσο, αλλά και για τις γυναίκες που πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε φορά τις αισθητικές παραξενιές των συντρόφων τους, τώρα υπάρχει λύση. Μια γαλλική startup με το όνομα Made in Love δημιούργησε μια διαφορετική σειρά προφυλακτικών που μετατρέπουν το βαρετό, άχαρο αξεσουάρ σε άκρως θεαματικό εικαστικό κομμάτι. Ναι, αγόρια, φορώντας ένα από αυτά τα ξεχωριστά προφυλακτικά, δεν εξασφαλίζετε μόνο έναν απολαυστικό γύρο ασφαλούς σεξ αλλά μεταμορφώνετε και τον μικρό σας φίλο σε ένα μικρό, προσωπικό έργο τέχνης. Συγγνώμη, εννοούσα μεγάλο, σε ένα πολύ μεγάλο έργο τέχνης.

Αυτό το ασυνήθιστο σχεδιαστικό εγχείρημα συγχωνεύει δύο από τα πλέον μεθυστικά στοιχεία που υπάρχουν στη ζωή μας, την τέχνη και το σεξ, με έναν τρόπου που η αλήθεια είναι πως κανείς μας δεν είχε φανταστεί μέχρι τώρα. Αυτή η επαναστατική εφεύρεση θα μπορούσε να ανατρέψει ολόκληρη την αγορά έργων τέχνης όπως την ξέρουμε. Γιατί να αγοράσεις ένα κομμάτι τέχνης και να το κρεμάσεις στον τοίχο σου, όταν μπορείς να το βάλεις μέσα σου; Γιατί να τριγυρίζεις σε ένα μουσείο χαζεύοντας έναν Picasso ή έναν Monet, όταν μπορείς να τους φανταστείς να στολίζουν το εσωτερικό του σώματός σου;

Πριν αρχίσουμε να ξεφεύγουμε από τον ενθουσιασμό, ωστόσο, να σημειώσουμε πως τα εν λόγω προφυλακτικά βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της χρηματοδότησης. Η Made in Love προσπαθεί προς το παρόν να συγκεντρώσει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό μέσω της παριζιάνικης πλατφόρμας χρηματοδότησης Kiss Kiss Bank Bank ώστε να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα αυτά τα πανέμορφα «γάντια της αγάπης». Μέχρι στιγμής οι καλλιτέχνες που έχουν προσφέρει έργα τους για να αποτυπωθούν πάνω στα προφυλακτικά είναι οι Maëlle De La Forge, Alex & Marine, Anna Borowski και Lilyloca.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα σερφάρετε σε κάποιο site γνωριμιών και θα πέσετε πάνω σε έναν πιθανό μελλοντικό σεξουαλικό σύντροφο που «λατρεύει την τέχνη», ξέρετε τι να κάνετε. Δώστε στο παλικάρι ή την κοπέλα αυτό που χρειάζεται: μια γεύση από τέχνη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της Made in Love για να μάθετε περισσότερα.

Δημοφιλή