Η σπόντα του Αλέξη Τσίπρα στην Ζωή και το τζόκερ του Τσακαλώτου

Η σπόντα του Αλέξη Τσίπρα στην Ζωή και το τζόκερ του Τσακαλώτου
Eurokinissi

Αιχμές για την Ζωή Κωνσταντοπούλου άφησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό 2016.

Αναφερόμενος στις κριτικές που έχει δεχτεί για την «φοροκαταιγίδα» του τελευταίου μνημονίου, σημείωσε ότι αυτό «δεν είναι επαχθές και επονείδιστο, όπως λένε κάποιοι». Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη φράση έχει χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο από την πρώην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το Τζόκερ του Τσακαλώτου

«Ο αριθμός – τζόκερ, το 50, είναι οι ποσοστιαίες μονάδες που έχουν χάσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, από το βήμα της Βουλής κατά την διάρκεια της Ολομέλειας για τον προϋπολογισμό.

Ακόμη, επικαλούμενος τον αθλητικογράφο Αντώνη Πανούτσο είπε: «Ο μεγάλος αθλητικός σχολιαστής Αντώνης Πανούτσος λέει ότι για την ιταλική σχολή το 1-0 είναι το καλύτερο σκορ… Από 3-0 και πάνω είναι της αγγλικής σχολής. Εσείς που είστε τις ιταλικής μπορείτε να χρησιμοποιείτε έναν ή δυο αριθμούς, εγώ που είμαι της αγγλικής θα χρησιμοποιώ και τους 4».

Λίγες στιγμές αργότερα, ο ίδιος ο κ. Πανούτσος έσπευσε να διορθώσει τον υπουργό, εξηγώντας ότι η εν λόγω φράση είναι του Καρπετόπουλου και όχι δική του.

Δημοφιλή