Πήρε «φωτιά» το twitter κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με το «#pare_tilefono_to_syriza»

Πήρε «φωτιά» το twitter κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με το «#pare_tilefono_to_syriza»
Eurokinissi

Νούμερο ένα θέμα στο Twitter έγιναν χθες αναρτήσεις από λογαριασμούς στις οποίες αναφέρονταν τηλέφωνο επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ για νομική υποστήριξη συλληφθέντων για επεισόδια.

Το σταθερό τηλέφωνο στο οποίο γινόταν παραπομπή για νομική υποστήριξη δεν λειτουργεί πια, παρότι είχε δοθεί ως τηλέφωνο επικοινωνίας το 2012 και το 2013 ακόμα και από το left.gr (ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ) για όσους συλληφθέντες για επεισόδια θέλουν υποστήριξη.

Χρήστες του twitter έφτιαξαν χθες χάσταγκ με το όνομα «pare_tilefono_to_syriza» θέλοντας να σατιρίσουν το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα εμφανίζεται από τις αναρτήσεις να θέλει να βοηθήσει τους διαδηλωτές που συνελήφθησαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ κανένα στοιχείο σύνδεσης των λογαριασμών του twitter που έκαναν χθες αυτές τις αναρτήσεις με το κυβερνών κόμμα.

Μαζί με το σταθερό τηλέφωνο που αντιστοιχεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ οι ίδιες αναρτήσεις έδιναν δύο κινητά τηλέφωνα, ενός γιατρού και ενός δικηγόρου, οι οποίοι –σύμφωνα με πληροφορίες- είναι «κινηματικοί» και δεν ανήκουν σε κάποιο κόμμα.

Ωστόσο όπως αναμενόταν το χιούμορ από τους χρήστες του twitter ήτα ν αστείρευτο.

Δημοφιλή