Η Πάμελα Άντερσον στο Κρεμλίνο, υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα των ζώων

Η Πάμελα Άντερσον στο Κρεμλίνο, υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα των ζώων

Είναι η «αιώνια Playmate», άλλοτε σύμβολο του σεξ (λόγω Baywatch) και πλέον ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων. Και με αυτή την τελευταία της ιδιότητα επισκέφθηκε το Κρεμλίνο τη Δευτέρα, συναντώντας τον επικεφαλής του γραφείου του Ρώσου προέδρου Πούτιν, Σεργκέι Ιβάνοφ.

«Μου αρέσει να πάω στην κορυφή, μου αρέσει να πάω στους πιο ισχυρούς» πρόσθεσε. Ερωτηθείσα γιατί επέλεξε τη Ρωσία για ένα διεθνές κίνημα δικαιωμάτων των ζώων, είπε στο Russia Today πως έχει την εντύπωση ότι στη Ρωσία «γίνονται πράγματα...κάποιες φορές στην Αμερική χάνονται, και εδώ όλα συμβαίνουν τόσο γρήγορα». Eπίσης, δεν αποφεύχθηκαν ερωτήσεις σε συνέντευξη Τύπου για την απόφαση του Playboy να σταματήσει τη δημοσίευση φωτογραφιών γυμνών γυναικών (και προφανώς για την εμφάνισή της, ως η τελευταία γυμνή «επίσημη καλεσμένη» του). «Νομίζω ότι είμαι το DNA του Playboy...τα παιδιά μου έδωσαν άδεια και ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου για πολύ καιρό...είμαι η αιώνια Playmate».

Από πλευράς του, ο Ιβάνοφ είπε ότι η Άντερσον είναι ευπρόσδεκτη στη Ρωσία, σημειώνοντας ότι η συνάντηση ήταν ασυνήθιστη, αλλά ενδιαφέρουσα».

Δημοφιλή