Αυτά είναι τα δύο αδέρφια που "αντάλλαξαν" φύλο

Αυτά είναι τα δύο αδέρφια που "αντάλλαξαν" φύλο
Facebook

Από την τρυφερή ηλικία των 3 ετών, η Aly McGarrity ήταν κιόλας ένα αγοροκόριτσο που ήθελε να παίζει ποδόσφαιρο με τα άλλα αγόρια της γειτονιάς. Από την άλλη μεριά, ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός της, Russie, προτιμούσε να μένει σπίτι παίζοντας με τις κούκλες της αδερφής του.

Στο γυμνάσιο τα δυο αδέρφια έπεφταν συχνά θύματα εκφοβισμού. Η μητέρα τους Beth θυμάται ότι πάντα τα παιδιά της ήταν πάντα λίγο διαφορετικά. Από την πλευρά του ο πατέρας τους Russ υποστηρίζει ότι τα συνεχή πειράγματα των συνομήλικών του γιου του τον είχαν φέρει κοντά στην κατάθλιψη.

Τα δυο παιδιά μεγάλωσαν ο Russie (σήμερα Rai) ένοιωθε γυναίκα ενώ η Aly (σήμερα Gavin) άνδρας. Στην ηλικία των 15 η Aly ανακοίνωσε την απόφασή της να γίνει αγόρι. Έναν μήνα μετά, το παράδειγμά της κοπέλας ακολούθησε και ο αδερφός της, που μάλιστα ζήτησε να προχωρήσει αμέσως στην απαιτούμενη επέμβαση για να γίνει κορίτσι.

"Έχω καταλάβει τι συμβαίνει με μένα" της είπε ο Gavin. "Ξέρω ότι είμαι τρανσέξουαλ. Πάντα ήθελα να είμαι αγόρι. Ποτέ δεν σας το είπα αυτό, αλλά όταν ήμουν μικρή, ήθελα να πάω για ύπνο και ευχόμουν ότι όταν ξυπνήσω θα είμαι ένα αγόρι".

Δύο χρόνια μετά την «ανταλλαγή» φύλου, η μητέρα δηλώνει τα εξής "Οι άνθρωποι με ρωτάνε τι έχασα, αλλά δεν νιώθω ότι έχω χάσει τίποτα. Έχω και τον γιο μου και την κόρη μου έτσι όπως έπρεπε να είναι από την αρχή". Όσο για τον πατέρα αυτός είπε: "Πάντα ήθελα να αποκτήσω ένα αγόρι και ένα κορίτσι, και αυτό ακριβώς έχω και τώρα, μόνο τα απέκτησα με διαφορετική σειρά από εκείνη που νόμιζα αρχικά.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Δημοφιλή