Το ΕΚΑΒ διαψεύδει την καταγγελία της Παρασκευοπούλου ότι περίμενε επί μιάμιση ώρα ασθενοφόρο

Το ΕΚΑΒ διαψεύδει την καταγγελία της Παρασκευοπούλου ότι περίμενε επί μιάμιση ώρα ασθενοφόρο
Eurokinissi

Η δημοσιογράφος ενεπλάκη πρόσφατα σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα και, θέλοντας να προτρέψει τον κόσμο να φορά ζώνη ασφαλείας όταν κινείται με το αυτοκίνητο, περιέγραψε την εμπειρία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Ακόμα, η ίδια κατήγγειλε ότι περίμενε «μιάμιση ώρα ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο», όπως είπε χαρακτηριστικά, περιμένοντας το ασθενοφόρο.

Το ΕΚΑΒ απάντησε στην συγκεκριμένη καταγγελία, αναφέροντας σε δελτίο τύπου του ότι έφτασε στο σημείο του ατυχήματος σε λιγότερο από μισή ώρα:

«Το συντονιστικό κέντρο του ΕKAB Αθήνας, βάσει του επίσημου αρχείου καταγραφής κλήσεων, έλαβε κλήση σχετικά με τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμένο άτομο από την περιοχή των Βριλησσίων (Αλφειού & Κισάβου) τις 13:12 (9/12/2015). Στις 13:16, και ενώ τα στοιχεία του περιστατικού είχαν μεταβιβαστεί στο κοντινότερο διαθέσιμο ασθενοφόρο όχημα (το οποίο βρισκόταν εν κινήσει από την περιοχή της Παιανίας), καταγράφηκε και 2η κλήση από το σημείο του συμβάντος. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου, έχοντας να αντιμετωπίσει συνθήκες αυξημένης κυκλοφοριακής κίνησης, αφίχθη στο σημείο του συμβάντος στις 13:40, όπου αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, η τραυματίας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Δημοφιλή