#1HuffPostGreece: Δείτε μέσα από φωτογραφίες την εκδήλωση για τον πρώτο χρόνο της HuffPost Greece

#1HuffPostGreece: Δείτε μέσα από φωτογραφίες την εκδήλωση για τον πρώτο χρόνο της HuffPost Greece

Η Huffington Post Greece γιορτάσε τον 1o χρόνο λειτουργίας με την ολοήμερη πολυθεματική εκδήλωση HuffPost Greece #1 την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στο The Hub Evetns. Η διοργάνωση περιλάμβάνε 5 workshops με θέμα την πολιτική, την εκπαίδευση, τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, την κοινωνία και τον τουρισμό αντίστοιχα και τα οποία έφεραν κοντά διαφορετικούς leaders από τους αντίστοιχους τομείς για να συζητήσουν ανοιχτά με το κοινό αλλά και τους bloggers της Huffington Post Greece. Η διοργάνωση ΗuffPost Greece #1 φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα offline ετήσιο forum στο οποίο θα αναδεικνύονται τα σπουδαιότερα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία των πολιτών και τα οποία η Huffington Post Greece επιλέγει να αναδεικνύει στη δημόσια συζήτηση. Παράλληλα με τα workshops πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις, όπως η έκθεση φωτογραφίας με τις σημαντικότερες ειδησεογραφικές στιγμές, όπως παρουσιάστηκαν μέσα από τα πρωτοσέλιδα και τα ρεπορτάζ της HuffPost Greece, καθώς και η προβολή του video project "Greeks Gone West", το οποίο αφηγείται τον ρόλο της ελληνικής διασποράς στην σύγχρονη εργασιακή κουλτούρα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εκδήλωση των workshop μεταδόθηκε ζωντανά μέσω live streaming σε μορφή LiveBlog.

Δείτε μέσα από φωτογραφίες την εκδήλωση της HuffPost Greece για τον 1 της χρόνο

Workshop Πολιτική

Η εκδήλωση άρχισε με το Workshop «Πολιτική - Πώς μπορούν η πολιτική και η Δημόσια Διοίκηση να αναστρέψουν το brain drain». Ομιλητές ήταν ο Xριστόφορος Βερναρδάκης, Αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο Χάρης Θεοχάρης, Βουλευτής Β΄Αθηνών και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Το Ποτάμι και η Νίκη Κεραμέως, Βουλευτής, Υπεύθυνη Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Moderator της συζήτησης ήταν ο Παύλος Τσίμας, Editor at Large της HuffPost Greece.

Διαβάστε όσα είπε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Διαβάστε όσα είπε ο Χάρης Θεοχάρης.

Διαβάστε όσα είπε η Νίκη Κεραμέως.

Πρώτο Workshop

Από αριστερά: Eλένη Παπαδημητρίου, Φώτης Νάκος, Δημήτρης Ανδρέου και Μιχάλης Μείμάρης

Δεύτερο WorkShop

Από αριστερά: Ρωξάνη Κουτσολουκά, Νίκος Άγουρος, Γιώργος Τζιραλής και Ανδρέας Κωνσταντίνου

Τρίτο workshop

Από αριστερά: Αγγελική Πατρούμπα, Αθηνά Παπακώστα, Αλέξανδρος Θεοδωρίδης και Λώρα Παππά

Τέταρτο workshop

Από αριστερά: Έλενα Κουντουρά, Δέσποινα Τριβόλη, Νίκος Πολιάς και Diane Kochilas

Πέμπτη workshop

Η έκθεση

Το Πάρτυ

Δωρεά φαγητού στο Ίδρυμα Γαλήνη

Το φαγητό που περίσσεψε από την εκδήλωση της HuffPost Greece δόθηκε στο Ίδρυμα Γαλήνη.

Το Ίδρυμα Γαλήνη στον Κεραμεικό προσφέρει καθημερινά 350 γεύματα σε οικογένειες με παιδιά, ηλικιωμένους καθώς και σε αστέγους που φιλοξενούνται στα 4 σπίτια που διατηρεί.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης HuffPost Greece #1

Αθηναϊκή Ζυθοποιία

The American College of Greece

The Famous Grouse

Kayak

Panasonic