«Άγγελοι» της Victoria's Secret βοήθησαν άστεγο Ελληνοαμερικανό να γίνει μοντέλο

«Άγγελοι» της Victoria's Secret βοήθησαν άστεγο Ελληνοαμερικανό να γίνει μοντέλο
Twitter

Τα μοντέλα και «άγγελοι» της Victoria's Secret βοήθησαν έναν 20χρονο άστεγο Ελληνοαμερικανό να ξεκινήσει την καριέρα του στο μόντελινγκ.

Η Gigi Hadid και η Kendall Jenner γύριζαν ένα διαφημιστικό στην παραλία Βένις Μπιτς στην Καλιφόρνια, όταν είδαν από μακριά έναν καστανόξανθο νέο να κάνει σκέιτ. Ο νεαρός άνδρας ονομάζεται Τζον Οικονόμου, είναι ελληνικής καταγωγής και μεγάλωσε στην πόλη Μιλγουόκι στο Ουισκόνσιν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ίδιος είχε ταξιδέψει σε ηλικία 19 ετών μέχρι την Καλιφόρνια για να γίνει μοντέλο. Μην έχοντας αρκετά χρήματα μαζί του, κοιμόταν στην παραλία, κάτω από τα αστέρια, και γνώριζε κορίτσια προκειμένου να μπορεί να κοιμάται στα σπίτια τους. Αυτή του η συνήθεια τον βοήθησε να κερδίσει τον τίτλο του «Ρωμαίου της Βένις Μπιτς».

Το καλοκαίρι του 2015 η ζωή του όμως άλλαξε, όταν τον εντόπισαν τα διάσημα μοντέλα Gigi Hadid και Kendall Jenner, οι οποίες πρόσφατα περπάτησαν στην πασαρέλα του σόου της αμερικανικής μάρκας εσωρούχων «Victoria's Secret». Οι ίδιες γύριζαν ένα διαφημιστικό στην παραλία που ο Οικονόμου είχε μετατρέψει σε σπίτι του, όταν ο τελευταίος έκανε την εμφάνισή του και τους έκλεψε την καρδιά.

«Είσαι όμορφος», φέρεται να του είπε ένα από τα νεαρά μοντέλα, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Οικονόμου τότε τους εξιστόρησε όλα όσα του είχαν συμβεί, ότι είχε έρθει στην Καλιφόρνια για να ζήσει το όνειρό του και ότι ζούσε «μια χίπικη ζωή» στην παραλία. Τότε, οι νεαρές προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν, προωθώντας τον στο πρακτορείο μοντέλων Two Management. Έκτοτε, η ζωή του 20χρονου Ελληνοαμερικανού έχει αλλάξει ριζικά, καθώς κλείνει την μία δουλειά μετά την άλλη.

«Είναι μια τρελή ιστορία. Είμαι πραγματικά ευγνώμων. Ήμουν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή», είπε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Οικονόμου συνεχίζει να ζει στην παραλία. Επίσης, αρνείται να κάνει σχέση, καθώς «είναι πολύ μικρός» και «υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δημοφιλή