#FU2016: Ο Frank Underwood παρενέβη στο debate των Ρεπουμπλικάνων με την νέα του προεκλογική καμπάνια

#FU2016: Ο Frank Underwood παρενέβη στο debate των Ρεπουμπλικάνων με την νέα του προεκλογική καμπάνια
FU2016

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου debate των Ρεπουμπλικανών στην Αμερική, όπου οι υποψήφιοι διαφωνούσαν για την εξωτερική πολιτική, την τρομοκρατία, το προσφυγικό και, φυσικά, τον τρόμο που θα φέρει στον κόσμο μια πιθανή κυβέρνηση υπό την Hillary Clinton, ένας άλλος πολιτικός κατάφερε να περάσει ύπουλα το δικό του μήνυμα -και δε βρισκόταν καν στο πάνελ.

«Αμερική, μόλις τώρα ξεκίνησα», ανακοινώνει ο Πρόεδρος Frank Udnerwood σε ένα ψεύτικο αλλά πολύ έξυπνα τοποθετημένο προεκλογικό διαφημιστικό σποτ για την εκστρατεία επανεκλογής του, το οποίο έπαιξε κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων του θερμού debate το βράδυ της Τρίτης που μας πέρασε. Η ψεύτικη διαφήμιση, η οποία προωθεί την ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν του «House of Cards» στο Netflix, έφερε το hashtag #FU2016.

Επίσης, στο σποτ-παρωδία, ο Underwood αποκαλύπτει και την ηλεκτρονική διεύθυνση για την εξαιρετικά πειστική προεκλογική του καμπάνια: FU2016.com.

Στο εν λόγω site οι φαν της σειράς μπορούν να μάθουν περισσότερα για την καμπάνια του «Προέδρου» και να δημιουργήσουν τις δικές τους, προσωπικές FU κάρτες, τις οποίες έπειτα μπορούν να μοιράσουν στα κοινωνικά δίκτυα.

Η τέταρτη σεζόν του House of Cards θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Μαρτίου.