ΝΔ: Εκλογές με διακύβευμα ποιον στηρίζει ο Καραμανλής

ΝΔ: Εκλογές με διακύβευμα ποιον στηρίζει ο Καραμανλής
sooc

Συνεχίζονται στα γραφεία της Συγγρού οι πρόβες σε τεχνικό επίπεδο προκείμενου να είναι καθόλα έτοιμοι για το άνοιγμα της κάλπης την προσεχή Κυριακή, με τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών της ΝΔ και τα τεχνικά κλιμάκια της Vodafone να τεστάρουν τα Συστήματα ώστε να μην τιναχθεί η διαδικασία ξανά στον αέρα.

Ήδη οι περίπου 1500 εθελοντές που έχει επιλέξει το κόμμα κάνουν εντατικά μαθήματα στον χειρισμό του λογισμικού της εταιρίας ενώ τα εναλλακτικά σενάρια αν κάτι πάει στραβά με τις συνδέσεις των tablets στο δίκτυο, προβλέπουν τη χρήση ξεχωριστού τηλεφωνικού κέντρου ώστε με αυτό τον τρόπο να μπορεί κάθε χειριστής στα εκλογικά κέντρα να μπορεί να προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση στην πιστοποίηση των ψηφοφόρων με βάση τους επισήμους εκλογικούς καταλόγους.

Την ίδια στιγμή, σε πολιτικό επίπεδο, συνεχίζεται η μάχη παρασκηνίου για την «στήριξη» του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Με τις πληροφορίες να δίνουν και να παίρνουν και να εμφανίζουν έτοιμο τον πρώην Πρόεδρο της να προχωρήσει σε επίσημη δήλωση - στήριξη στο πρόσωπο του κ. Μεϊμαράκη, οι τέσσερις υποψήφιοι έχουν επιδοθεί σε μια μάχη χαρακωμάτων για την «αυθεντικότητα» του Καραμανλικού χρίσματος...

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έσπευσε να χαρακτηρίσει μεγάλη τιμή για το πρόσωπο του έστω και το γεγονός ότι μέσω συνεργατών του ο κ. Καραμανλης έχει αφήσει να εννοηθεί ότι τον στηρίζει, τη ίδια στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης τα έβαζε με τους Καραμανλικούς, Ευρυπίδη Στυλιανίδη και τον νεολαίο Ιωαννίδη για την πρόσφατη παρουσία τους στην παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου ο οποίος στηρίζει την πολιτική Τσίπρα.

Το πρωί ο Απόστολος Τζιτζικώστας (ΑΝΤ1) αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με το ποιον στηρίζει Κώστας Καραμανλής, δεν δίστασε να αφήσει εκ νέου αιχμές εναντίον του συνυποψηφίου του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λέγοντας πως «ο κ. Καραμανλής όταν έχει να πει κάτι το λέει ευθέως».

Απαντώντας μάλιστα σε σχετική μαγνητοσκοπημένη ερώτηση του συνυποψηφίου του Άδωνι Γεωργιάδη, τόνισε ότι ποτέ δεν στήριξε τον κ. Τσίπρα.

«Δεν έφυγα ούτε μία μέρα από τη ΝΔ, η οποία είναι το σπίτι μου, είχα απλώς ευχηθεί να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση στο εξωτερικό αλλά έφερε απόλυτη βύθιση» εξήγησε.

Δημοφιλή