Γεωργιάδης: Πιθανή διάσπαση της ΝΔ αν πάμε σε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Λαζόπουλος είναι εκμαυλιστής της ελληνικής κοινωνίας

Γεωργιάδης: Πιθανή διάσπαση της ΝΔ αν πάμε σε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Λαζόπουλος είναι εκμαυλιστής της ελληνικής κοινωνίας
Sooc

Σκληρότατη επίθεση κατά του Λάκη Λαζόπουλου και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, με τον κ. Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει τον κ. Λαζόπουλο εκμαυλιστή της ελληνικής κοινωνίας.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, τον χαρακτήρισε δημαγωγό που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή. Επίσης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Θ. Ρουσόπουλου ότι ο κ. Τσίπρας έχει αναδειχθεί σε ηγέτη, χαρακτηρίζοντάς τις ατυχείς, ενώ είπε ότι τον ανησύχησαν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνυπάρξουμε, μετά τις εσωκομματικές εκλογές.

Αναφερόμενος στους συνυποψήφιους του ο κ Γεωργιάδης είπε ότι η ενότητα του κόμματος είναι δεδομένη, ωστόσο πρόσθεσε «μόνο σε μία περίπτωση μπορεί να τα χαλάσουμε, αν εκλέγει κάποιος που θα μας παει σε συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα». Δήλωσε πάντως ότι όλοι έχουν δεσμευθεί ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, λέγοντας μάλιστα ότι και οι 3 συνυποψήφιοι του ήρθαν στη δική του γραμμή.

Είπε ακόμα ότι η φημολογούμενη σχέση Καραμανλή - Τσίπρα κάνει κακό στη ΝΔ.

Ο κ Γεωργιάδης κάλεσε τον κόσμο να πάει στις εκλογές της Κυριακής λέγοντας ότι αν η συμμετοχή είναι χαμηλή θα υπάρξει πρόβλημα.

«Καλούσε τους νέους να κάψουν την Αθήνα»

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Λαζόπουλο για στρατευμένη τέχνη, η οποία είναι «όργανο προπαγάνδας», καθώς και ότι το 2008 καλούσε τους νέους να κάψουν την Αθήνα.

Αν είναι φίλος μας κάποιος που ζητούσε επανάσταση εναντίον της κυβέρνησης Σαμαρά υπάρχει πρόβλημα, είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στην παρουσία στελεχών του κόμματος στην παράσταση του γνωστού ηθοποιού. Διερωτήθηκε μάλιστα «είναι δυνατόν εκπρόσωποι της ΝΔ να χαριεντίζονται με τον Λαζόπουλο;»

Εν συνεχεία έκανε λόγο για ευθεία παρέμβαση στα εσωκομματικά της ΝΔ, και διερωτήθηκε αν οι Νεοδημοκράτες θα αφήσουν τον Τσίπρα και τον Λαζόπουλο να καθορίζουν ποιον θα ψηφίσουν πρόεδρο της ΝΔ. «Ο Τσίπρας έβαλε τον Λαζόπουλο να πει μην ψηφίσετε Γεωργιάδη», υποστήριξε.

Στέλνοντας μήνυμα προς τους ψηφοφόρους της ΝΔ είπε «αν θέλετε να κάνετε το χατίρι του κ Τσίπρα ψηφίστε τους άλλους τρεις» και υποσχέθηκε ότι ο κ Τσίπρας δεν θα του ξεφύγει, λέγοντας χαρακτηριστικά «θα τον χτυπήσω σαν χταπόδι».

Η κόντρα μεταξύ των κ.κ. Γεωργιάδη και Λαζόπουλου γενικότερα συνεχίζεται: Σε ανάρτηση στο altsantiri.gr αναφέρονται τα εξής: Πολύ κοντά σε ένα όνειρο ζωής έφτασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.Μετά από αμέτρητες εμφανίσεις σε χαμηλής ποιότητας τηλεοπτικά σόου, ο Άδωνις ήθελε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα! Να εμφανιστεί στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου στο σανίδι του θεάτρου Βέμπο στον Πειραιά. Η κούραση, όμως, δεν του επέτρεψε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και κόπηκε στην οντισιόν!"ο κ. Λαζόπουλος δεν μου επέτρεψε να εμφανιστώ στο Αλ Τσαντίρι", δήλωσε μετά την αποτυχημένη οντισιόν, περίλυπος ο κ. Γεωργιάδης!Από το στενό του περιβάλλον άφηναν να εννοηθεί πως ο Άδωνις, παρά την απογοήτευσή του, θα αφοσιωθεί πλέον αποκλειστικά στο δραματικό ρόλο που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο. Τον φτωχό βιβλιοπώλη που έγινε ακροδεξιός ψάλτης του Αντώνη Σαμαρά!»

Δημοφιλή