Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων συνελήφθη να πίνει καφέ ατάραχος σε παραλία

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων που είχε «γαζώσει» σωφρονιστικούς έπινε καφέ στην παραλία
eurokinissi

Κινηματογραφική σύλληψη 34χρονου Αλβανού κακοποιού πραγματοποίησε η Αστυνομία σε καφετέρια στην Αγριά του Βόλου.

Πρόκειται για άτομο που συμμετείχε στη συμμορία που γάζωσε στις 22 Μαρτίου 2013 με καλάσνικοφ τις φυλακές Τρικάλων και την εξωτερική φρουρά με σκοπό την απόδραση κρατουμένων. Την ημέρα εκείνοι απέδρασαν τελικά 12 κρατούμενοι που βρίσκονταν στη φυλακή για ληστείες και κλοπές, ενώ είχαν τραυματιστεί δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Ο 34χρονος παρότι καταζητούνταν από την ΕΛ.ΑΣ. έπινε… ατάραχος τον καφέ του το πρωί της Τετάρτης σε καφετέρια στην Αγριά μαζί με τους φίλους του.

Αστυνομικοί τον αιφνιδίασαν και πριν προλάβει να αντιδράσει έπεσαν πάνω του και τον ακινητοποίησαν. Ο 34χρονος άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στο κατάστημα.

Ο 34χρονος αναζητούνταν από τον Μάρτιο του 2013 και τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πληροφορίες ότι βρίσκεται στην Αγριά. Μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος, στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν άλλα δύο άτομα, τα οποία κάθονταν στο ίδιο τραπέζι με τον συλληφθέντα. Μετά από έλεγχό τους στο Αστυνομικό Τμήμα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σε βάρος του 34χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού κατά συρροή, άμεση συνέργεια σε στάση κρατουμένων από κοινού, διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία κρατούμενων από κοινού, διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου και χειροβομβίδων από κοινού και οπλοχρησία κατά συρροή από κοινού.

Δημοφιλή