Έφοδοι της ΕΛΑΣ σε κρησφύγετα «ναρκέμπορων» σε όλη την Αθήνα

Έφοδοι της ΕΛΑΣ σε κρησφύγετα «ναρκέμπορων» σε όλη την Αθήνα
Sooc

Εφόδους σε διάφορα κρησφύγετα μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών στην Αθήνα πραγματοποιεί από το πρωί της Παρασκευής η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Μετά από συλλογή πληροφοριών και καταγραφές συνομιλιών από τον κοριό της ΕΛΑΣ ανάμεσα σε «ναρκέμπορους» που γέμιζαν με ηρωίνη και κάνναβη τις πιάτσες της πρωτεύουσας έφτασε η ώρα για τους αστυνομικούς για να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί έξι άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, ενώ μέχρι το βράδυ ο αριθμός των συλλήψεων θα έχει αυξηθεί. Τα άτομα αυτά εισήγαγαν στην Ελλάδα ουσίες από το εξωτερικό, τις επεξεργάζονταν και στη συνέχεια τις πουλούσαν. Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν όπλα, πολυτελή αυτοκίνητα, ναρκωτικά (περίπου έξι κιλά ουσιών) με τους αστυνομικούς να θεωρούν δεδομένο ότι η έρευνα έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Η δράση του κυκλώματος ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό στις Αρχές με τους αρμόδιους αξιωματικούς να έχουν υποψίες ότι ο εγκέφαλος μπορεί να είχε εσωτερική πληροφόρηση από την ΕΛΑΣ. Έτσι, στο μικροσκόπιο έχουν μπει ύποπτοι αστυνομικοί για συνεργασία με τη σπείρα. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν εντός της ημέρας.

Δημοφιλή