Στην δημοσιότητα βίντεο από την επίθεση στον «Τειρεσία». Τι καταγγέλλουν τα μέλη του Ρουβίκωνα

Στην δημοσιότητα βίντεο από την επίθεση στον «Τειρεσία». Τι καταγγέλλουν τα μέλη του Ρουβίκωνα

Στην δημοσιότητα βγήκε βίντεο από την επίθεση στα γραφεία του «Τειρεσία» στο Μαρούσι που πραγματοποίησε ομάδα αναρχικών.

Περίπου 15 άτομα εισέβαλαν λίγο πριν τις 9 το πρωί στον τέταρτο όροφο του κτιρίου στην οδό Αλαμάνας 1 και έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες χτύπησαν στον πρόσωπο τον άνδρα της εταιρίας σεκιούριτι που φύλαγε τα γραφεία, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος λιπόθυμος.

Στη συνέχεια αφού ανέβηκαν στα γραφεία έσπασαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές που περιείχαν στοιχεία με οφειλέτες που είναι γραμμένοι στις λίστες του «Τειρεσία». Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν σε έξι προσαγωγές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για επίθεση της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».

Το βίντεο της επίθεσης δημοσίευσε στο YouTube το κανάλι της αναρχικής ομάδας. Όπως αναφέρουν τα μέλη του Ρουβίκωνα, αφορμή για την επίθεση στάθηκε μεταξύ άλλων το γεγονός ότι «με τα λεγόμενα “κόκκινα δάνεια” θεσπίζονται πλέον σε ευρεία κλίμακα οι κατασχέσεις κατοικιών».

Δημοφιλή