Γεωργιάδης και Μητσοτάκης σχολιάζουν τα περί σχέσεων Καραμανλή - Τσίπρα εν όψει και των εκλογών στη ΝΔ

Γεωργιάδης και Μητσοτάκης ξορκίζουν το «φάντασμα» του Τσίπρα από τις εκλογές στη ΝΔ
sooc

Να ξορκίσουν το «φάντασμα» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το οποίο πλανάται πάνω από τις εκλογές της Κυριακής στη ΝΔ, επιχείρησαν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εάν κάποιο κομμάτι της ΝΔ ή εάν κάποιος υποψήφιος αρχηγός της, θέλει να κάνει συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα να το πει σήμερα, να πάρει πολιτική νομιμοποίηση από τις εκλογές την Κυριακή» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο 'Αδωνις Γεργιάδης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ρουσόπουλου και τα σενάρια συγκυβέρνησης.

«Αν κάποιος που λέει σήμερα ότι δεν θα κάνει συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα, την κάνει αύριο τότε θα κριθεί από τον κόσμο μας, τόνισε χαρακτηριστικά».

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ρουσόπουλου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν κάνει καλό στη ΝΔ αυτή η συζήτηση. Το να φαίνεται ότι υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας με τον κύριο Τσίπρα βλάπτει τη ΝΔ».

Ανέφερε ότι είναι λάθος να υπάρχουν στη Νέα Δημοκρατία «κουτάκια» με κάποιους να τους χαρακτηρίζουμε Καραμανλικούς, Σαμαρικούς κ.λ.π. «Η Νέα Δημοκρατία είναι μια μεγάλη παράταξη και αν εκλεγώ θα τα αλλάξω αυτά» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την απόσυρση του νομοσχεδίου του παράλληλου προγράμματος είπε ότι «είναι ξεφτίλα για την κυβέρνηση», ενώ χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «μεγάλο λαϊκιστή».

Ευχαρίστησε δημόσια τον Γιάννη Μπουτάρη που δήλωνε την ίδια ώρα από το Μega ότι αν ψήφιζε στις εκλογές της ΝΔ θα τον υποστήριζε.

Δημοφιλή