Πλακιωτάκης: Η ΝΔ μετά τις εκλογές θα βγει πιο ενωμένη και δυνατή

Πλακιωτάκης: Η ΝΔ μετά τις εκλογές θα βγει πιο ενωμένη και δυνατή
Nick Paleologos / SOOC

Την πεποίθηση ότι οι εκλογές της Κυριακής θα στεφθούν από επιτυχία και η ΝΔ θα βγει από αυτή τη διαδικασία, πιο ενωμένη και πιο δυνατή, εξέφρασε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής.

«Όλο αυτό το διάστημα, καταφέραμε και ασκήσαμε αποτελεσματική αντιπολίτευση, σε συνεργασία με τους συναδέλφους βουλευτές. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των Πολιτικών Αρχηγών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκπροσωπήσαμε τη Νέα Δημοκρατία στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Μέριμνα μου, όλα αυτό το διάστημα, ήταν να λειτουργήσω συνθετικά, ενωτικά και συναινετικά», επεσήμανε ο κ. Πλακιωτάκης και πρόσθεσε:

«Η επιτυχία του εγχειρήματος -που είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει την Κυριακή- οφείλεται κυρίως στα κομματικά στελέχη, στους φίλους της Παράταξης και, βεβαίως, στην ΚΕΦΕ και προσωπικά στον κ. Τραγάκη. Αλλά και στους συνάδελφους βουλευτές, που προσπαθήσαμε, όλο αυτό το διάστημα, να ανακτήσουμε το γόητρο της Παράταξης και να ατενίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Είμαι βέβαιος ότι οι εκλογές της Κυριακής θα στεφθούν από επιτυχία και η Νέα Δημοκρατία, από αυτή τη διαδικασία, θα βγει πιο ενωμένη και πιο δυνατή. Καλώ τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές της Κυριακής, για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας».

Από την πλευρά του ο προεδρεύων στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης τόνισε ότι «μετά από εξαντλητική προσπάθεια πολλών ημερών και μέσα από αγωνίες και πάρα πολλές δυσκολίες, μπήκαμε στην τελική ευθεία για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών της ΝΔ, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου». Και εκείνος από την πλευρά του κάλεσε τους οπαδούς και φίλους της ΝΔ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, «ώστε να αποδείξουμε στους Έλληνες ότι η μεγάλη Παράταξή μας, είναι εδώ, ενωμένη και δυνατή, έτοιμη να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες του Ελληνικού λαού».