Υπάρχει μια γυναίκα από την Νότια Κορέα που ό,τι βάζει στο στόμα της γίνεται viral (και βάζει πολλά)

Υπάρχει μια γυναίκα από την Νότια Κορέα που ό,τι βάζει στο στόμα της γίνεται viral (και βάζει πολλά)
Showry

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά παράξενα πράγματα να συμβαίνουν στο ίντερνετ, από κάθε γωνιά του κόσμου. Θα έλεγε κανείς πως ένας μέσος χρήστης του ίντερνετ που έχει καθημερινή και σχολαστική αλληλεπίδραση με αυτό, δεν εκπλήσσεται πλέον ιδιαίτερα με τα αλλόκοτα πράγματα που συναντά στον παγκόσμιο ιστό. Έγιναν και αυτά συνήθεια.

Μέχρι που πέφτεις πάνω στην Showry. Και πάνω από το κεφάλι σου σχηματίζεται μέσα σε συννεφάκι το μεγαλύτερο «WTF» που έχει σχηματιστεί ποτέ, οπουδήποτε.

Η Showry είναι μια «καλλιτέχνις» από την Νότια Κορέα που ανεβάζει διάφορες performance τις στα κοινωνικά δίκτυα, στις οποίες, κατά κύριο λόγο, βάζει πράγματα στο στόμα της ενώ χορεύει αισθησιακά και κοιτά λάγνα την κάμερα. Είτε τα τρώει, είτε τα δαγκώνει, είτε τα γλύφει, είτε τα φιλά παθιασμένα, μια φορά το στόμα της είναι ο πρωταγωνιστής. Το μεγαλύτερο σουξέ της μέχρι στιγμής είναι ένα βίντεο στο οποίο, ντυμένη ως γοργόνα, κάθεται μέσα σε ένα ψυγείο και βάζει στο στόμα της διάφορα πλάσματα της θάλασσας, ενώ τραγουδά το «Under The Sea». Το «τραγουδά» μην το πάρετε τοις μετρητοίς.

The Little Mermaid

Δημοφιλή