Οι φίλοι της Τσέλσι αποθέωσαν Μουρίνιο και έβριζαν παίκτες

Οι φίλοι της Τσέλσι αποθέωσαν Μουρίνιο και έβριζαν παίκτες
contragr

Απίστευτη ήταν η στήριξη από το κοινό της Τσέλσι στον Ζοζέ Μουρίνιο, δύο ημέρες μετά από την απόλυση του αναμορφωτή της ομάδας από τον πάγκο της. Οι φίλαθλοι κρατούσαν πανό με διάφορα μηνύματα υπέρ του Πορτογάλου προπονητή στον αγώνα των πρωταθλητών Αγγλίας με τη Σάντερλαντ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και συχνά πυκνά τραγουδούσαν το όνομά του.

Τα πανό δεν ήταν μόνο υποστηρικτικά προς τον Special One, που οδήγησε τους "μπλε" σε τρία πρωταθλήματα στις δύο θητείες του. Ορισμένα εξ αυτών καταφέρθηκαν εναντίον ποδοσφαιριστών όπως ο Εντέν Αζάρ, ο Ντιέγκο Κόστα και ο Τσεσκ Φάμπρεγας, με τους οποίους ο Μουρίνιο είχε μία περιπετειώδη σχέση και οι οποίοι μέσα στο 2015 απογοήτευσαν με την απόδοσή τους.

Επιπλέον, ένα πανό ήταν εναντίον του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Μάικλ Εμενάλο, ο οποίος είχε έρθει σε ρήξη στην πρώτη θητεία του Μουρίνιο και ουσιαστικά αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στην απόλυση του Σεπτεμβρίου του 2007.

Το... πάρτι υπέρ του 52χρονου προπονητή είχε αρχίσει πολύ πριν από τη σέντρα, με τους φιλάθλους να φορούν μπλουζάκια του, να φέρουν κασκόλ με το όνομά του και ακόμα και τις γειτονικές παμπ να του εύχονται καλή επιτυχία.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, στο... εχθρικό "Ολντ Τράφορντ", οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φώναζαν το όνομα του Ζοζέ Μουρίνιο, θέλοντας να δείξουν την απογοήτευσή τους για τα όσα έχει καταφέρει ο Λουίς φαν Χάαλ, μετά και από την εντός έδρας ήττα από τη Νόριτς με 2-1.

Όλα αυτά, πάντως, πέρασαν απαρατήρητα από τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος παρακολούθησε από τις εξέδρες το ντέρμπι κορυφής της Championship μεταξύ της Μπράιτον και της Μίντλεσμπρο, που βρήκε νικήτρια με 3-0 την "Μπόρο" εκτός έδρας και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να κρατάει ξανά ανέπαφη την εστία του.

Δημοφιλή