Εσείς θα αγοράζατε μια τέτοια κούκλα για τα Χριστούγεννα;

Εσείς θα αγοράζατε μια τέτοια κούκλα για τα Χριστούγεννα;
|
ebay

Το σπίτι μυρίζει φρεσκοψημένα μελομακάρονα, στο ραδιόφωνο παίζουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και το σπίτι είναι στολισμένο. Η πιο όμορφη εποχή του κόσμου έφτασε και πλέον έχετε χρόνο να περάσετε περισσότερο χρόνο σερφάροντας στο διαδίκτυο. Χάρη στις απίστευτες ταχύτητες του VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE, μπορείτε να μαθαίνετε άμεσα τα νέα της εβδομάδας. Ορίστε τι μάθαμε εμείς αυτή την εβδομάδα.

Εκεί έξω μπορείς να αγοράσεις αυτές τις διαφορετικές κούκλες

Λένε πως στο e-bay μπορεί κανείς να βρει τα πάντα, ακόμα και κούκλες που οι ιδιοκτήτες τους ισχυρίζονται ότι είναι μαγικές. Λέγεται ότι πολλές από αυτές κινούνται μόνες τους, μιλάνε ή έχουν μαγικές δυνάμεις. Εσείς θα τολμόσουσατε να τις αγοράσετε;

Πηγή: ViralNova

Ο Άγιος Βασίλης είναι ένας από εμάς

Όταν ένα μικρό κοριτσάκι πέρασε έναν ασπρομάλλη κύριο για τον «πατέρα των Χριστουγέννων», εκείνος δεν το αρνήθηκε και ανταποκρίθηκε στον ρόλο του. Βέβαια, το να μοιάζεις με τον Άγιο Βασίλη έχει και τα καλά του, καθώς το κοριτσάκι προσέφερε στον ασπρομάλλη κύριο μερικά μπισκότα. Μην διστάσετε να μοιραστείτε το βίντεο χρησιμοποιώντας τις απίστευτες ταχύτητες του VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE.

Πηγή: ViralNova

Μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας τα στολίδια των Χριστουγέννων

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι ακριβά, όμως χάνονται ή σπάνε εύκολα. Το παραπάνω βίντεο αποδεικνύει ότι μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας πολύχρωμες μπάλες για το δέντρο μας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγες κερομπογιές και ένα πιστολάκι μαλλιών. Εάν πάλι δεν πιάνουν τα χέρια σας, προτιμήστε να σερφάρετε στο ίντερνετ με τις απίστευτες ταχύτητες του VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE.

Πηγή: Viral Nova

H θρυλική σειρά Twin Peaks επιστρέφει

Η σειρά μυστηρίου που όλοι αγαπήσαμε θα έχει συνέχεια. Ο λόγος για το Twin Peaks, την σειρά που άλλαξε τα δεδομένα για τις ιστορίες ανεξιχνίαστων εγκλημάτων. Δυστυχώς, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2017. Μέχρι τότε, ας απολαύσουμε το trailer.

Πηγή: LaughingSquid

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Soft Grass Jumping, Tramore.

Δημοσιεύτηκε από Ian Tilson στις Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Τα όνειρα καμιά φορά γίνονται πραγματικότητα, όσο απίστευτα και αν είναι. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η ιστορία του Ian Tilson, ο οποίος πήρε την κάμερα του, παραιτήθηκε, άφησε τα πάντα πίσω και γύρισε τον κόσμο. Το αποτέλεσμα; Να συγκεντρώσει αμέτρητες εμπειρίες, μερικές από τις οποίες μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: BoredPanda