Ξήλωσαν το κύκλωμα μαστροπών που είχε μετατρέψει την παραλιακή σε πιάτσα ιερόδουλων

Ξήλωσαν το κύκλωμα μαστροπών που είχε μετατρέψει την παραλιακή σε πιάτσα ιερόδουλων
Prostitute at Atlantica avenue in copacabana beach at night, Rio de Janeiro
Prostitute at Atlantica avenue in copacabana beach at night, Rio de Janeiro
SerengetiLion via Getty Images

Το σκληρό κύκλωμα μαστροπών που είχε μετατρέψει την παραλιακή (λεωφόρος Ποσειδώνος) σε πιάτσα ιερόδουλων ξήλωσε η Αστυνομία σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση.

Οι μαστροποί ήλεγχαν απόλυτα την περιοχή από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι τη Γλυφάδα τοποθετώντας ιερόδουλες σε συγκεκριμένα σημεία, στα οποία δεν μπορούσε να πλησιάσει καμία άλλη γυναίκα που δεν ήταν υπό την «προστασία» τους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το κύκλωμα επιτηρούσε τις γυναίκες προκειμένου να μην τολμήσουν να πάρουν πελάτη χωρίς να δώσουν σε αυτούς το ανάλογο ποσοστό.

Το πρωί της Τετάρτης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν έξι Αλβανούς και έναν Ρουμάνο μαστροπούς, ενώ προσήχθησαν στην παραλιακή δέκα καλλονές που πουλούσαν το κορμί τους για μερικές δεκάδες ευρώ.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες μετέφεραν καθημερινά και κατά τις νυκτερινές ώρες, κατά μήκος της Λεωφόρου Ποσειδώνος, από το ύψος του Μοσχάτου έως και τη Γλυφάδα, αλλοδαπές γυναίκες που εκδίδονταν και επιπρόσθετα τις επιτηρούσαν κατά τη διάρκεια παραμονής τους στα παραπάνω σημεία (πιάτσες).

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

το χρηματικό ποσό των 4.050 ευρώ, πέντε αυτοκίνητα και δύο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοφιλή