ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/12/2015 13:57 EET | Updated 21/12/2015 14:06 EET

Στόχος μαφιόζικης επίθεσης δικηγόρος μετρ του αθλητικού δικαίου. Έρευνες σε «βρώμικες» ομάδες του ποδοσφαίρου

Eurokinissi

Γνωστός δικηγόρος αθλητικών υποθέσεων είναι το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Παλαιό Φάληρο.

Πρόκειται για δικηγόρο που έχει χειριστεί δύσκολες υποθέσεις για λογαριασμό μεγάλων ΠΑΕ, καθώς θεωρείται… μετρ του αθλητικού δικαίου.

Δύο άγνωστοι τον πλησίασαν στις 17.45 στην οδό Οδυσσέως 17 την ώρα που εκείνος ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στην μοτοσικλέτα του, καθώς έφευγε από το δικηγορικό του γραφείο που βρίσκεται στο δρόμο αυτό.

Οι δράστες τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν τρεις φορές στα πόδια. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο φωνάζοντας βοήθεια, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα.

Περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα, καθώς πληρωμένοι εκτελεστές φέρονται να ανέλαβαν να φοβίσουν το στόχο τους με το χειρότερο τρόπο. Και αυτό διότι θεωρείται πιθανόν ο δικηγόρος να μη μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Οι έρευνες επικεντρώνονται σε μαφιόζικες ομάδες στο χώρο του ποδοσφαίρου.