Οι πρωταγωνιστές του Star Wars τότε και τώρα και τα ζώα που έγιναν ήρωες: Tα καλύτερα viral της εβδομάδας

Οι πρωταγωνιστές του Star Wars τότε και τώρα και τα ζώα που έγιναν ήρωες: Tα καλύτερα viral της εβδομάδας
boredpanda

Παρακάτω θα γνωρίσετε τους πρωταγωνιστές του Star Wars (ξανά), μερικά ζώα που απέδειξαν πως είναι κανονικοί ήρωες, μια μαμά με την κόρη της που συγκίνησαν το ίντερνετ και ένα εστιατόριο στην Ιαπωνία που κάνει το φαγητό κανονικό παιχνίδι. Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να τα μοιραστείτε με τους διαδικτυακούς σας φίλους στο λεπτό, χρησιμοποιώντας το VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE. Ασύλληπτες ταχύτητες, τρομερή ανάλυση και η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το ίντερνετ με όποιο τρόπο θέλετε, ταυτόχρονα με όλα τα υπόλοιπα μέλη του σπιτιού.

1. Οι πρωταγωνιστές του Star Wars τότε και τώρα.

Σχεδόν δύο ολόκληρες γενιές έχουν περάσει από το πρώτο Star Wars και τώρα το 7ο επεισόδιο της θρυλικής σειράς ταινιών του Lucas έρχεται για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι -και να πωρωθούν ξανά, όλοι μαζί. Πόσο έχουν αλλάξει όμως οι βασικοί πρωταγωνιστές της ταινίας από τότε; Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας λύσουν την απορία (hint: ο Harrison Ford μεγαλώνει σαν το καλό κρασί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο).

Ναι, ΟΚ, όχι ακριβώς κάτι που θα θέλατε να δείτε και μετά να πάτε για ύπνο, κυρίως γιατί μάλλον δε θα κοιμηθείτε ποτέ. Ως γνωστόν, όμως, πες σε κάποιον να μην κάνει κάτι και μετά θα είναι το μόνο που θα σκέφτεται. Οπότε δείτε αυτά τα βίντεο, αλλά με δική σας ευθύνη.

Τα ζώα κάνουν καλό στη ψυχολογία μας και τη ζωή μας γενικότερα με πολλούς τρόπους. Αυτά τα ζώα όμως, έκαναν καλό στους ανθρώπους τους με το να τους σώσουν τη ζωή, κυριολεκτικά.

Όταν μια μαμά μεταδίδει όλη της τη γνώση πάνω στο τραγούδι στην νεαρή κόρη της και μαζί εκτελούν ένα υπέροχο ντουέτο που παρακολουθείς με κομμένη την ανάσα, τα views στο YouTube παίρνουν φωτιά.

Το φαγητό, εκτός από βασική ανάγκη του ανθρώπου, είναι και διασκέδαση. Και ο σεφ αυτού του ιαπωνικού εστιατορίου έχει πιάσει ακριβώς το νόημα του δεύτερου.

Αν, όπως κι εμείς, λατρεύεις αυτού του είδους τις ειδήσεις αλλά το άλλο σου μισό/ο συγκάτοικος/οι γονείς/ο αδερφός έχει διαφορετική άποψη, τώρα με το VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να είναι ταυτόχρονα online.

Με ασύλληπτες ταχύτητες έως 50Mbps, μπορείς να κάνεις streaming HD video της ξεκαρδιστικής, παράξενης ή τρομακτικής είδησης που θες να παρακολουθήσεις, ενώ ο/η σύντροφός σου κατεβάζει ταινίες και παράλληλα βλέπει τα trailers από τις επόμενες, ο αδερφός σου παίζει online games μέχρι τελικής πτώσεως και η μητέρα σου ανεβάζει φωτογραφίες και μοιράζει απλόχερα likes και comments στους φίλους της στο Facebook. Όλοι έχουμε την μητέρα μας στο Facebook, είναι μία από τις μαγείες της σύγχρονης εποχής.

Δημοφιλή