Μεϊμαράκης: Ξεκάθαρο το μήνυμα ότι η ΝΔ είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης

Μεϊμαράκης: Ξεκάθαρο το μήνυμα ότι η ΝΔ είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης
Eurokinissi

«Η νίκη ανήκει στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Οι Νεοδημοκράτες με την αθρόα συμμετοχή τους, έδωσαν ένα ακόμη δυναμικό παρών», δήλωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εσωκομματικών εκλογών.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως όσοι ψήφισαν έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι όρθια και αποτελεί μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική δύναμη με ξεκάθαρο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό στίγμα.

«Πάμε λοιπόν στις 10 Ιανουαρίου να κάνουμε πράξη το όραμα μας, για μια Νέα Δημοκρατία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, η οποία με τον ανοιχτό συνεδριακό της διάλογο θα δώσει λύσεις στα σημερινά μας προβλήματα, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή. Μια Νέα Δημοκρατία που βάζει πάνω απ΄ όλα το εθνικό συμφέρον. Μια Νέα Δημοκρατία με ανθρώπινο πρόσωπο, κοινωνικό και ευρωπαϊκό χαρακτήρα, όπως υπαγορεύει η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή», πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Σημειώνεται Ανακοινώθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών της ΝΔ για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος.

Σύμφωνα ότι αργά το βράδυ της Τρίτης ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ και αυτά έχουν ως εξής:

Ευάγγελος Μεϊμαράκης: 39,8% (160.823 ψήφοι)

Κυριάκος Μητσοτάκης: 28,5% (115.162 ψήφοι)

Απόστολος Τζιτζικώστας: 20,3% (82.028 ψήφοι)

Άδωνις Γεωργιάδης: 11,4% (46.065 ψήφοι)

Δημοφιλή