Η Λίτσα Πατέρα είχε... άγιο. Κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι της στο Σύνταγμα ενώ ήταν μέσα

Η Λίτσα Πατέρα είχε... άγιο. Κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι της στο Σύνταγμα ενώ ήταν μέσα
Sooc

Θύμα διάρρηξης σε μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Αθήνας έπεσε η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της 18ης Δεκεμβρίου όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο διαμέρισμα του 6ου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στην περιοχή του Συντάγματος. Αξιωματικοί της Ασφάλειας αναφέρουν ότι η κ. Πατέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ. τέσσερις ημέρες μετά.

Οι δράστες αρπάξανε ένα πορτοφόλι που περιείχε 20 ευρώ, ένα χρυσό σταυρό και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι την ώρα της επίθεσης η γνωστή αστρολόγος βρισκόταν στο σπίτι και κατάλαβε τους διαρρήκτες με αποτέλεσμα να βάλει της φωνές και εκείνοι να τραπούν σε φυγή. Όπως είπαν οι αστυνομικοί, η κ. Πατέρα ήταν τυχερή, καθώς έχουν καταγραφεί περιστατικά κατά τα οποία όταν οι ληστές αντικρύσουν μέσα στο σπίτι το θύμα τους τότε βιαιοπραγούν σε βάρος του.

Η κ. Πατέρα μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, προκειμένου να καταγγείλει τη ληστεία, στις 15:30 το μεσημέρι της 22ας Δεκεμβρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στην πόρτα και στα παράθυρα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ανήκουν σε σπείρα που λυμαίνεται την περιοχή και στοχεύει πολυτελή σπίτια. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι χτύπησαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί σε οδό που φυλάσσεται όλο το 24ωρο λόγω των πρεσβειών που στεγάζονται εκεί και της Βουλής.

Δημοφιλή