Όταν τα ζώα της άγριας φύσης σπάνε πλάκα και άλλες 4 τρομερές viral ειδήσεις της εβδομάδας

Όταν τα ζώα της άγριας φύσης σπάνε πλάκα και άλλες 4 τρομερές viral ειδήσεις της εβδομάδας
boredpanda

Ας πούμε ότι γυρίζεις σπίτι από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να πετάξεις τα παπούτσια από τα πόδια σου, να βάλεις τα πιο άνετα ρούχα σου, να πάρεις ένα μπολ ποπ-κορν (ή μια πίτσα, ή πέντε σουβλάκια, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί) και να χαζέψεις στο ίντερνετ όλα τα βίντεο που μάζευες μέσα στη μέρα για αυτή ακριβώς τη στιγμή. Και κάπου εκεί, έρχεται ο σύζυγος και σου λέει «αγάπη, θα έρθουν τα παιδιά να δούμε τον τελικό σε live HD». Και θες να βάλεις τα κλάματα.

Ψυχραιμία, όλα θα πάνε καλά. Το VDSL έως 50Mbps από τη Cosmote είναι εδώ για να σε σώσει. Μία σύνδεση που σου προσφέρει απίστευτα περισσότερες δυνατότητες και, κυρίως, επιτρέπει σε κάθε μέλος του σπιτιού να χρησιμοποιεί το ίντερνετ όπως θέλει, με τις ίδιες ακριβώς, ασύλληπτες, ταχύτητες. Νιώθεις καλύτερα ήδη, σωστά;

Και για να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο, ορίστε μερικές από τις ειδήσεις που έγιναν viral μέσα στην εβδομάδα, για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο αυτή τη «δική σου» ώρα.

1. Ξεχάστε τις μπάλες και τα στολίδια, το χριστουγεννιάτικο δέντρο θέλει λουλούδια

Κανείς δεν ξέρει ποιος το σκέφτηκε, η τάση όμως του να στολίζεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου με λουλούδια αντί για στολίδια, παιχνίδια και μπάλες έχει αρχίσει και γίνεται η απόλυτη μόδα. Και το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε, είναι απλά φανταστικό.

2. Μαμάδες και κόρες κάνουν την αγάπη τους αιώνια με κοινά τατουάζ

Ακόμα και η πιο συντηρητική μητέρα θα συγκινηθεί με αυτές τις φωτογραφίες και ίσως, ίσως, σκεφτεί να κάνει το ίδιο με την κόρη της. Γιατί το τατουάζ που συμβολίζει κάτι είναι ξεχωριστό και μοναδικό, πόσο μάλλον όταν αυτό που συμβολίζει είναι ο ιερός δεσμός μιας μαμάς με την κόρη της.

3. Το κέντρο αδυνατίσματος για κατοικίδια είναι γεγονός

Και τα σκυλιά και οι γάτες έχουν ψυχή και όχι μόνο ψυχή αλλά και διαολεμένη όρεξη για φαγητό. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να παχύνουν ακριβώς όπως εμείς, να αποκτήσουν προβλήματα υγείας ακριβώς όπως εμείς και, γιατί όχι, να μισούν την τροφαντή κοιλίτσα τους, ακριβώς όπως εμείς. Για αυτό και το Pet Fit Club στην Αγγλία βοηθά εδώ και 10 χρόνια τα κατοικίδια της χώρας να βρουν την παλιά καλή τους σιλουέτα.

4. Οι πιο αστείες φωτογραφίες της άγριας φύσης

Ναι, φυσικά και η άγρια φύση έχει χιούμορ και πιο συγκεκριμένα τα ζώα μέσα σε αυτήν. Παρακάτω μπορείς να δεις τους 13 νικητές των φετινών Comedy Wildlife Photography Awards και να γελάσεις με την καρδιά σου. Όχι, μην αγχώνεσαι για την ανάλυση των φωτογραφιών επειδή οι άλλοι μέσα βλέπουν μπάλα σε HD. Είπαμε, με το VDSL έως 50Mbps από τη Cosmote έχετε ακριβώς τις ίδιες ταχύτητες για ό,τι ποθεί η ψυχούλα σας- ταυτόχρονα.

5. Μπαμπάς και γιος μετατρέπουν ένα σχολικό λεωφορείο του '90 σε ένα ονειρεμένο κινητό σπιτι

Ο Patrick Schmidt ήταν ένας άνεργος Καλιφορνέζος, μέχρι που ένα παλιό σχολικό λεωφορείο από το 1990 βρέθηκε στο δρόμο του και του άλλαξε τη ζωή. Αφού το αγόρασε για $4.5000 και ξόδεψε τρεις μήνες και $9.000 για να το επισκευάσει μαζί μαζί τον γιο του, κατάφεραν να το μετατρέψουν σε ένα κινητό, πανέμορφο σπίτι, το οποίο και πλέον χρησιμοποιεί για να γυρίζει την Αμερική. Και ο Patrick έχει επιτέλους τη ζωή που πάντα ήθελε.

Δημοφιλή