5 γυναικείοι τηλεοπτικοί ρόλοι που μας έχουν μείνει αξέχαστοι για το στιλ τους

5 γυναικείοι τηλεοπτικοί ρόλοι που μας έχουν μείνει αξέχαστοι για το στιλ τους
youtube

Και φαρμακερή ατάκα είχαν και η γκαρνταρόμπα τους ήταν όνειρο. Κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους λες και έντυνε όχι μόνο αυτές αλλά και το σενάριο.

Πέντε μοναδικές γυναίκες – δηλητήριο και οι εμφανίσεις τους που πάντα θα κοιτάζεις και θα απολαμβάνεις δίχως καμία ενοχή. Μη σου πω ότι ψιλοζηλεύουμε κιόλας τέτοιες ώρες που το shopping therapy κοντεύει να αντικατασταθεί από το looking therapy…

Ντίνα Κώνστα - Ντένη Μαρκορά

Και μποά και ταγέρ και ψηλοτάκουνο. Από το πρωί ως το βράδυ η θεά του έρωτα και της ίντριγκας στους «Δύο ξένους» κυκλοφορούσε στην πένα. Το μαλλί κάγκελο από την λακ συναντούσε την «καγκελαρία» της βλεφαρίδας δίχως ενοχή και το αξεσουάρ αρκούσε για να φωτιστεί όλο το πλατό της σειράς. Ακόμη και το κομπινεζόν ήταν κομμάτι σπάνιο και η ταπεινή παντόφλα σπιτιού μεταμορφωνόταν σε γοβάκι της Σταχτοπούτας με την προσθήκη τακουνιού λίγων εκατοστών και μιας πληθωρικής φούντας. Βίβα Ντένη…

Κατιάνα Μπαλανίκα - Σάσα Παπαδήμα

Η πιο φλογερή πρωταγωνίστρια των 80’s που κατάφερε να ξορκίσει την κλιμακτήριο και να αναβαθμίσει τον ρόλο της ζωντοχήρας σε γυναίκα πειρασμό δίχως χρονικά όρια και με πολλά περιθώρια στη «Ντόλτσε Βίτα». Κομψή πάντα μέσα στα ταγέρ της με κολασμένο ντεκολτέ και το καλοκουρεμένο κόκκινο μαλλί να ενισχύεται από το έντονο μακιγιάζ με το γατίσιο μάτι και τα κατακόκκινα χείλη της. Οσο καλοντυμένη και στην «πένα» κι αν ήταν δεν είχε απολύτως κανένα δισταγμό να αποχωριστεί τα κομψά συνολάκια της και να παραδοθεί στο αγαπημένο της σπορ, το αχαλίνωτο σεξ. Η κουπ της επηρέασε σημαντικά σε μήκος και χρώμα ζωντοχήρες και όχι μόνο, τηλεθεάτριες.

Κλέλια Ρένεση - Κάρμεν

Η ελληνίδα Βεργκάρα ευτυχώς απαρνήθηκε το ξανθό του «Με λένε Βαγγέλη» και μεταμορφώθηκε σε μελαχρινή οπτασία ως Κάρμεν στην «Μοντέρνα Οικογένεια». Πληθωρική σε σημείο έκρηξης, επιλέγει πάντα εφαρμοστά μίνι φορέματα, t - shirts που τονίζουν το πλούσιο μπούστο της και φυσικά skinny jeans για να αποτελειώσει άρρενες και όχι μόνο τηλεθεατές. Το μακιγιάζ της έντονο, έρχεται κάθε φορά να τονίσει τα σέξι και μεγάλα χαρακτηριστικά του προσώπου της και να αναδείξει το υπέροχο πρόσωπό της. Όλα αυτά φυσικά μόνο σε ότι αφορά την τηλεοπτική της εμφάνιση γιατί στην καθημερινότητά της η Κλέλια είναι τόσο ροκ όσο δεν φαντάζεσαι.

Λίλα Μπακλέση - Ελλη

Η πιο τσαχπίνα έφηβη του «Ταμάμ», η Ελλη, είναι αυτό που θα ήθελες να δεις να κάνει η κόρη σου ή να είχες πετύχει εσύ στην δική σου εφηβεία. Επιμελώς ατημέλητη, με πρόσωπο με τέλειες αναλογίες το οποίο αγκαλιάζει ένας χείμαρρος από πυρόξανθες μπούκλες και ελαφρύ μακιγιάζ. Επιλέγει να τονίζει τα σαρκώδη χείλη της, τα μάτια της ούτως ή άλλως είναι αυτόφωτα, ενώ επιλέγει τζην με χαλαρά φούτερ και t shirts, αέρινες πουκαμίσες και boho φορέματα. Δεν προσπαθεί να είναι σέξι, παραπέμπει σε αιθέρια Λολίτα και απέχει ευτυχώς χιλιάδες μίλια από το δευτεροκλασάτο σέξι της πίστας που μετακόμισε στην τηλεόραση. So nice!

Σμαράγδα Καρύδη - Ντάλια

Η Ντάλια του «Παρά Πέντε» επέλεξε μόνη της τη ξανθιά αφάνα της, απογείωσε το ντύσιμό της συνδυάζοντας λαχούρια με ρίγες, σατέν με μακό και άγγιξε με το μαγικό ραβδί της το κιτς μεταμορφώνοντάς το σε αυθεντικό cult. Δεν φόρεσε ποτέ φόρεμα ή φούστα αλλά μόνο παντελόνι, δεν ίσιωσε ποτέ το μαλλί σύμβολο δεν ισορρόπησε ποτέ πάνω σε ψηλοτάκουνα. Η υπερβολή ήταν το σήμα κατατεθέν της, η τόλμη της ακροβατούσε επικίνδυνα μεταξύ clochard και παραδείσιου πτηνού όμως κατέκτησε κάτι που δεν είχε ανταγωνισμό: το μοναδικό στυλ.

Από την Αφροδίτη Γραμμέλη

Πηγή: Ladylike