Ελεύθερος κυκλοφορούσε επικίνδυνος παιδόφιλος στην Καλλιθέα

Ελεύθερος κυκλοφορούσε επικίνδυνος παιδόφιλος στην Καλλιθέα
Sooc

Ελεύθερος κυκλοφορούσε επικίνδυνος παιδόφιλος παρότι στο παρελθόν είχε συλληφθεί για φρικιαστικές πράξεις σε βάρος ανηλίκων.

Πρόκειται για έναν 56χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του στην Καλλιθέα γιατί ασελγούσε από τον περασμένο Νοέμβριο σε βάρος ανήλικου με αντάλλαγμα μικρό χρηματικό ποσό. Το τραγικό είναι ότι ο δράστης είχε συλληφθεί το 2005 για αποπλανήσεις παιδιών, φυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος το 2015 με περιοριστικούς όρους συνεχίζοντας απτόητος τις νοσηρές πράξεις του.

Μόνο που είχε φροντίσει να εξελίξει τη δράση του με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Έτσι, χρησιμοποιούσε εφαρμογή στο κινητό του προκειμένου να συνομιλεί μέσω αυτής με τα θύματά του, τα οποία προσπαθούσε να «ψαρέψει» από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, τρείς φορητοί υπολογιστές και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος τα οποία περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

Δημοφιλή